• Asale

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Hej, jag och min man har försökt i ca 1.5 år nu... den 20:e februari fick jag en sån ägglossningsspruta för det var tydligt att mina ägg inte släpper och där för har vi misslyckats så många gånger trodde läkare. Hon sa att för övrigt ser allt fint ut och att jag har bra chanser att ta emot ett barn.

    Någon mer som fått sådan spruta och blev ni gravida efter det?

    Så nu är jag på dag Äl -5 jag är så ivrig att jag vill testa nu!

    Har börja få ömma bröst och emellanåt känner jag att det gör ont vid äggstockarna och i ländryggen. Måste tillägga att jag svettas otroligt lätt, blev helt förvånad när jag damsugade att jag var helt blöt i svett vilket inte brukar hända, gissar att det är hormoner som spökar.

    Vilken dag tror ni att jag kan göra ett grav test? Har inga barn sedan tidigare så vi håller på med vårt första.

    Kan också tillägga att efter jag fått sprutan (fick den på kvällen) så sa läkaren vänta tills nästa dag på eftermiddagen innan vi myser till det. Så den 21/2 var första gången efter sprutan och vi fortsatte den 22/2 och även 23/2 för att vara säkra på att det händer något.

    Hur har det gått för er? Ni får gärna berätta så jag håller mig sysselsatt medan jag väntar på att dagarna ska gå

  • Asale

    XAHHA92: det måste vara vårat år! Annars tror jag att jag blir galen! Orkar inte med denna undran hela tiden och besvikelse när man får negativa tester gång på gång...

Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år