Inlägg från: Corneliass |Visa alla inlägg
  • Corneliass

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Aamon skrev 2018-05-28 14:49:34 följande:

    På 3:e ägglossningen efter MA tog det sig <3

    Totalt har vi försökt i ca 900 dagar och fått 0 hjälp av vården. Hoppas den lille sitter där den ska och håller sig vid liv <3


    Ett stort grattis! <3 
    Jag & min sambo har försökt i 1 år nu och idag fick jag starkt plus på ägglossningstestet så nu har vi kört på (hehe), så håll tummarna för oss! 
  • Corneliass
    Jooosen skrev 2018-05-30 10:58:12 följande:
    Hmm aj då.. hade du äl sekret? Ja skiter oxå i test nu för tiden. Nackdelen e ju tycärr att man inte vet säkert då...
    Jag har fått för mig att jag inte har någon ägglossning då jag aldrig riktigt fått ett plus på ägglossningstest, och att det är därför jag inte blivit gravid. Men äntligen fick jag ett starkt plus i förrgår. Jag och min sambo hade då sex dagen innan, dagen då jag hade mitt starka plus och igår. Så nu hoppas vi! 

    Jooosen - Brukar du känna av i kroppen när du har ägglossning? 
  • Corneliass
    Jooosen skrev 2018-05-30 13:27:31 följande:
    Haha bra prickat!! Ja jag får sekret några dagar innan o sedan stark molvärk på ena sidan under typ en halv dag...
    Jo men visst var det! 
    Jaha okej :) 
  • Corneliass
    Långväntanefterdig skrev 2018-05-31 21:47:33 följande:

    Börjar bli smått nervös här. 30 dagar sen förra mensens första dag. Har aldrig så lång cykel. Brukar va 28 dagar..... å nu när jag verkligen VILL ha mens så var fan är den ...?

    Har haft spottings och har mensvärk men ändå inget. Sista dagen för sprutstart är tisdag å man börjar på dag 2-3. Dag 1 är när mens kommer från morgon till kväll. Gaaaah , panik?

    Hela kylen full av sprutor som bara väntar på mig. Spruträdd som jag är så längtar jag ju nästan...? Sjuk i huvudet man blir av detta. Sån karusell.


    Försök att inte tänk så mycket, bara lev som vanligt :) Mensen kan ju rubbas av oroligheter och stress. 
    Lycka till med allt! <3 
  • Corneliass
    XAHHA92 skrev 2018-06-01 16:51:39 följande:

    Jag är fullständigt knäckt.... Vi ska börja med sprutorna imorgon och jag & min sambo kom överens om att när behandlingen börjar så ska vi berätta för våra föräldrar. Men nu vill han inte berätta längre.... Det är jag som mår mest dåligt av detta då jag tvingas ljuga inför alla, de tror nämligen att jag ska börja studera till hösten. Vilket jag skulle gjort om inte behandlingen börjat! Vafan ska man göra? Jag mår så dåligt med att bära allt detta inom mig och det känns som att jag bara vill skrika ut allt.


    Varför har han bestämt sig för att inte berätta? :( 
  • Corneliass
    XAHHA92 skrev 2018-06-05 12:32:14 följande:

    Nu är jag färdig hos läkaren! Kroppen hade reagerat jättebra på bemfolan & där fanns inte bara en äggblåsa utan TVÅ på 18mm. Läkaren sa chans till tvillinggraviditet!! Ni kan ju tro vilka glädjetårar som jag fått idag!!

    Inseminationen sker på torsdag


    Åh vad roligt! Grattis.
  • Corneliass
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-06 20:55:08 följande:
    Men gud JA! Jag hade aldrig tvekat. Hade jag haft sparade pengar hade jag kört 3 försök direkt. Nu kör vi ju fan 1 försök för 41 tusen på avbetalning.... ja jösses man är fan inte klok...

    Såhär är de egentligen, har man många ägg som ser bra ut så vill man odla 5 dagar för att se tydligt vilket ägg som har störst chanser till en graviditet.... samtidigt som ägget alltid mår bäst i livmodern i den gynnsamma miljön efter 2 dagar. Men då vet man inte riktigt hur bra ägget egentligen och väljer bara det som just då ser bäst ut.... det är vanligast att man kör 2-3 dagars ägg tydligen och oddsen ser bra ut för det med..

    Sprutorna går över förväntan. Första dagen låg jag i fosterställning å killen fick göra... nu har jag tagot dom 2 senaste själv. Det sticker till lite å är lite bökigt innan man har fått in finessen... men de känns faktiskt över förväntan som sagt....
    Får jag fråga vart dessa sprutor tas någonstans på kroppen? :) 
  • Corneliass
    XAHHA92 skrev 2018-06-07 15:23:46 följande:

    Nu är vår insemination färdig! Kändes lite som kraftigare mensvärk när katetern skulle genom livmodertappen! Men nu är det färdigt :D Testdag 24 juni, men lär testa på midsommar!


    Vi håller tummarna på att det tog sig! :)
  • Corneliass
    vill2017 skrev 2018-06-08 07:55:32 följande:
    Grattis!!!! Åh vad skönt det måste kännas!
    Otroligt skönt. Jag är så himla glad och jag önskar er alla som fortfarande kämpar all lycka. 
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år