• Jooosen

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Hedblomster skrev 2019-12-11 13:39:39 följande:

    Vilken tortyr! Men det behöver inte betyda nåt... Det är ju inte normalt att INTE få mens än om man INTE vore gravid, speciellt när du ej tar lutinus tänker jag!


    Vad bra att du kommer att få göra en hysteroskopi tillslut... då känns det kanske som att man faktiskt GÖR något innan man fortsätter. Ja det känns som att det senaste är att frysta typ har samma potential som färska... hmmm.. ja detta är galet. Kanske mensen faktiskt bara är extra jävla sen. Skulle inte förvåna mig... känns för bra för att vara sant om det skulle vara plus..
    Oförklarligt barnlös. 1 misslyckat ET och 1 misslyckat FET. Tar en paus tills vi är redo för ivf2
  • Jooosen
    mrsLina skrev 2019-12-25 23:37:36 följande:

    Hur går det för er alla?


    Jag plussade första ggn i hela mitt liv 13 december efter tredje insättning med ivf. Är i vecka 6+6 idag och ska på första vul imorn. Oroar sönder mig då symptomen kommer o går... hur går det för dig?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2019-12-26 12:43:16 följande:

    Du anar inte hur mycket jag hoppas det går bra för er imorgon! Hur dags är det?


    Tack snälla!! Fyfan va orolig man är. Igår kände jag mig så jävla ogravid och va sugen på snus o öl typ lol... men imorse mådde jag mer illa. Har inte känt den där molvärken på några dagar heller. Imorn kl 13 får du hålla tummarna!! Såg att du plussat lite svagt imorse. Shit vad spännande. Men fattar att du är sjukt orolig. Hoppas det är tredje gillt nu.
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2019-12-27 12:29:05 följande:

    Håller tummarna så hårt nu!!! Berätta sen! <3


    Allt gick bra. Fan va nervös ja va innan. Hjärtat tickade på och klumpen va 9 mm. Galet. Har du testat något mer idag?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2019-12-27 15:42:27 följande:

    Men så himla underbart!! Grattis vännen, jag blir så glad för din skull!! Wow vilken känsla det måste vara! Har du hunnit landa lite?

    Inte testat mer sen imorse men tror jag gör ett snart. Snacka om att man blir testberoende.. dock vet jag ju att jag borde vänta, det är ju testdag på torsdag så egentligen är det ju ingen idé att kolla innan. Men men. Logiken är inte ens vän i allt detta!


    Ja det är helt overkligt. Jag trodde på nåt sätt att min kropp inte kunde bli gravid alls. Är lättad men samtidigt nervös över allt skit som kan gå fel. Men NU ska jag bara försöka slappna av! Nääää den är ju inte det direkt. Förstår att du vill testa. Har du massa test hemma? Jg förstår nervositeten om du plussar oxå. Men tänk att det ändå kanske är två som fäst o att det är dubbel chans att något klarar sig hela vägen. Men det är säkert svårt o tänka så...!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2019-12-29 18:35:05 följande:

    Hur har din kille varit i allt det här? Har ni flyttat ihop igen än?

    Jag har två kvar tror jag, sen kommer 15 nya på posten imorgon, haha! Har ett digitalt som jag sparar till testdagen tror jag, och hoppas det står 2-3 veckor då!


    Shit så spännande! Har du testat något mer? Hur känner du dig i kroppen? Min kille känns otroligt lugn! Medans jag går runt o är rädd för att saker o ting ska gå snett så säger han hela tiden Att allt kommer Att gå bra. Vilket iofs är skönt. Skulle fan inte gått med två nervvrak :p. Han ska flytta in här igen. Det är bara 40 kvadrat dock!! O min kille pluggar ett år till. Så lite knivigt men men. Pappa kanske har några bra förslag. Ska bara berätta om graviditeten för honom först haha!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen

    Så otroligt orättvist LLW. Förstår att du inte vill hoppas ett skit. Men jag ber till högre makter att det kanske är så att en av dom hänger kvar :(... hur mycket ska man palla egentligen. Massor av kramar till dig.

    Såg att ditt äl test var kort positivt hedblomster! Har du känt av någon äl? Eller typ haft äl flytningar? Jag brukade oxå alltid ha pos i två dagar... jobbigt o inte veta.... skulle läkaren ringa ang återföring på

    Måndag?


    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-01-12 17:53:40 följande:

    Jag har haft älflytningar men inte känt av äl eller fått ont i brösten som jag brukar... Händer ibland att jag inte känner, men väldigt sällan, sen kommer mensen ändå så antar det har gått bra iaf. Men ibland har mensen inte kommit och då har jag ej haft ägglossning. Blir lite nojig över hur det blir om vi får göra en återföring och åker dit och så är kroppen inte i rätt del av cykeln. Kanske skulle man bara vänta och göra en stimulerad som planen var från början... Det var oklart när han skulle ringa, nån gång när han tittat på svaret typ. Men jag tänkte ringa imorgon och tjata...

    Hur är det med dig förresten?


    Ja sådär håller min kropp oxå på...! Ser nu att ni ska vänta en cykel. Det låter vettigt trots allt. Även om man hatar o vänta ännu mer så verkar det klokt tkr jag!! Jag mår bra. Har tydligen dåligt värde på sköldkörteln. Så ska iväg nu o ta ett extra prov. Tankarna springer genast iväg. Tänk om detta gjorde så att ja inte blev gravid på 3 jävla år... vår utredning var ju ett skämt. Men men vi får se!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    mrsLina skrev 2020-03-07 20:14:46 följande:

    Nu vill jag ha en uppdatering! Är inte så aktiv här men hejar på alla :)


    Allt har gått bra hittills. Lyckades blir gravid under ivfomgång nr 2. Vecka 18 nu. Fortf helt ofattbart på något sätt. Hur har det gått för dig?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-06-29 19:56:53 följande:

    Hej tråden <3 Känt mig så ensam sen så många av er "tagit examen" härifrån. Undrar också hur det gått för tex Fifen?

    Min klinik har varit stängd i tre månader nu, stängde strax innan vår nionde återföring. Så jobbigt. Vi har startat upp processen med Olga fertility clinic i Ryssland men det ligger såklart också på paus just nu. Vi ska dit för hysteroskopi och ERA-test och massa blodprover, ja, nån gång... I höst hoppas jag. Försöker att inte tänka så mycket på det men det är svårt och gör ont. Hoppas alla har det bra om ni läser det här!


    Följer dig på instagram o hoppas så fruktansvärt mycket att ni ska lyckas! Är imponerad över hela Rysslandsgrejen. Var oxå inne på det litegran innan pluset. Sjukt frustrerande kan ja tänka mig att allt är på paus nu oxå. Mardröm :(. Jag hoppas ni får köra igång snart och att processen att vända sig utomlands ska hjälpa. Är det hemskt mycket pengar det handlar om oxå? Du ska se att ni kommer att lyckas! Jag tror på att vända sig till annan klinik med andra infallsvinklar!

    Jag är i v 34 och kan fortf inte riktigt förstå att jag är gravid. Det hände liksom bara alla andra. Även dom som kämpat. Om allt går fint så kommer en flicka i mitten av augusti. Kram <3
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-06-30 13:12:32 följande:

    Åh vad fint av dig att fortsätta följa! Ja det är hemskt mycket pengar i Ryssland... Själva paketet med tre behandlingar kostar 100.000, sen är det hysteroskopi plus ERA typ 30.000, blodprover, läkarundersökning, ultraljud hemma i Sverige typ 1000 kr styck, medicin som kanske inte går att få på högkostnadsskydd, minst tre resor med flyg och boende och lyckas det inte på första återföringen blir det fler resor... Men det är värt det men så otroligt stressande och jag har ingen lust.

    Så sjukt att du snart har en bebis! Så kul <3 Hoppas allt går bra med förlossningen också!


    Ja Fyfan va pengar men vad gör man inte! Är din sambo med på tåget? Känns som att man råddade i det mesta på egen hand. Har för mig att det är lite samma för er. Det krävs ju mycket logistik kan jag tänka mig när det är utomlands som gäller oxå. Men ni kommer förmodligen få sätta in ett fryst i höst först? Sen köra igång med det andra om det inte fungerar? Hoppas av hela mitt hjärta att det tar sig! Ventilera gärna här så mycket du orkar. Är inne o läser ofta. Kram
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen

    Stort lycka till imorgon! Kommer du att få göra något annorlunda denna gång? Ta någon annan medicin efter eller är det lutinus som gäller?


    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-08-19 00:55:01 följande:

    Tack! Nej ingenting annorlunda... Bara lutinus. Fick ju prova stimulerad återföring en gång men när det inte gick tyckte de inte att det var värt att göra igen. Men ostimulerad är tydligen värt att göra 3000 ggr oavsett resultat haha. Tar inte ens trombyl denna gång som jag brukar för jag hade inte med till stugan.


    Jag förstår! Åå helvete kan det inte bara ta sig denna gång!! När förväntas mensen komma? Svårt o veta iofs med lutinus... när blev testdag?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-08-24 17:11:07 följande:

    Blev inget denna gång heller :(


    Bästa du! :( fy va tråkigt o höra. Har du testat eller har mensen kommit? När tror du att ni får köra igång utomlands? <33
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-08-24 18:08:45 följande:

    Testade med predictor early men förstod det innan för jag får en speciell smärta som jag inte fått när jag plussat :( vet inte när det går enkelt att resa till Ryssland igen men räknar med efter årsskiftet nån gång :(


    Aa okej ja fattar :(. Tänker ofta på dig och hur det går. Att den här jävla resan blev så lång för er. Är du långt nere i hålet just nu eller kan du på något sätt blicka framåt o känna hopp om utomlands?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-10-31 15:40:05 följande:

    Imorgon åker jag och sambon till Olga i St Petersburg!


    Stort lycka till! Följer ju dig på insta. Jäklar va mkt ni har råddat med! Vilket jobb ni gjort hittills. Kram
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-12-18 14:13:55 följande:

    Hej alla! Är i Ryssland för andra gången nu, haft äggplock idag och fått ut 15 ägg! Hoppas det blir något bra av det men vi brukar ju få flera bra embryon, problemen kommer ju när de återförs... Hoppas vi äntligen ska lyckas! Men återföring blir inte förrän om några månader.


    Bra med 15! Tänker ofta på er o hur ni kämpar på!! Har dom uttalat sig något vad dom tror kan vara problemet till varför det inte gått tidigare?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-12-26 16:20:48 följande:

    Det vi hittills hittat är kronisk inflammation i livmodern som jag fått antibiotika för, sen har jag också tagit massa blodprover samt gjort ERA-test men har inte fått svar än. Men livmoderfaktor helt enkelt. Sen kan man såklart aldrig veta ändå... Vi fick veta på julafton att vi har 7 blastocyster nu som de har fryst :) Fått ut 5 per gång i Sverige så lite mer men ingen enorm skillnad, men det gör inget. Vill bara ha ett bra som blir ett barn så är jag nöjd. Vi åker för återföring kanske i mars eller tidigast februari tror jag.


    Okej! Juste jag hade ju typ samma. Stod i min journal vid cellförändringar att ja hade kronisk cervicit som ju är typ samma? Jag tog upp denna flera ggr men olika läkare men dom ryckte mest på axlarna. Sååå konstigt. Jag undrar fortf om det var d som gjorde det svårt för oss oxå. Men då borde ju alla som va involverade under ivf påpeka det?! Suck ibland känns det som att man är sin egen läkare. Vad gör dom för annorlunda vid insättningen sen som inte Sverige gör? Hoppas nästa år blir erat jäkla år nu!!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år