• LLW

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Långväntanefterdig skrev 2018-06-15 15:45:47 följande:

    Ja det är ju väldigt individuellt hur ett äggplock upplevs, skulle göra om det om jag var tvungen. Man gör fan allt för att bli mamma!!

    Ja läkaren kom in och sa att hon hade väldigt glada nyheter - 11 ägg. Så det låter ju som att det var ett bra antal. Vet mer imorgon hur det gick med befruktning och allt.

    Alla tummar som hålls är vi glada för <3 hoppas jag kan hålla mig från tjuvtesta... testdag är 3 juli. Känns som en evighet!


    Det är verkligen så, man utsätter sig för precis all smärta för att nå det där målet!

    Vad skönt det måste kännas att hon sa så ändå! Att veta att dom är nöjda med antalet och är hoppfulla :)

    Vad gör man sen under "ruvardagarna" som det så fint kallas? Tar du några sprutor under den här tiden?
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-15 17:38:26 följande:

    Under ruvardagarna går man bara å väntarväntar och väntar haha... å kör upp lutinus 3 ggr om dagen. Lutinus är en vaginaltablett som ska göra miljön mer gynnsam för en graviditet. Tydlige väldigt jobbig sak enligt många, en tablett som löses upp i fiffi å leder till en hel del rinnande och gravidsymtom biverkningar. Så lutinus 3 ggr om dagen 18 dagar sen vet man hur de gick. Inga sprutor som tur e .. de pallar ja inte mer nu haha!


    Usch, det låter inget vidare :/ hur länge tog du sprutor och hur ofta? Man tar dom i magen va?
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-15 20:03:40 följande:

    Först var de 4 dagar med gonal f spruta, sen på 5 dagen la man på en spruta till , orgalutran, så då va de 2 sprutor 5 dagar till. Sen 1 spruta med ovitrellen (ägglossningspruta) på onsdagen å ingenting igår för att toppa med äggplock idag.


    i

    Åh hjälp. Lär väl känna sig som en nåldyna efter det där.. hur mådde du av sprutorna?
  • LLW
    Långväntanefterdig skrev 2018-06-16 10:37:01 följande:

    Hej tjejer!!

    Kliniken ringde precis!! Med hjärtat i halsgropen svarade jag. Antingen skulle dom säga att inga ägg är befruktade eller att fler än 5 har befruktats!

    Av mina 11 ägg så var det 7 som var mogna. Och av dessa 7 befruktades ALLA 7!!!!! Helt galet! Blir så himla glad! Så istället för återföring på måndag så blir det återföring på onsdag! Och jag får då tillbaka vår blastocyst! Ni fattar ju hur galet mycket man hoppas nu!


    Alltså jag blir så himla glad för din skull!! Sitter och ler öra till öra typ, haha! Ååååh vad härligt det måste kännas!!!
  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-15 23:06:58 följande:

    Tack!! Den sa två alvedon o 1 Ipren eller tvärt om! Tack för rådet! Hoppas man kan ha sex dagarna efter? Vilk ju pricka äl då. Sa dom något till dig om det?


    Vi hade sex på kvällen efter då jag hade ÄL samma dag, gjorde ont men "stod ut", haha. Dagen efter försökte vi igen men då fick jag som en riktigt rejäl mensvärk så klarade inte av det. Kändes jättetrist men sex ska fan inte göra ont alltså.
  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-16 12:57:25 följande:

    Nej verkligen inte!! Sex gör ont för mig nästan varje ägglossning. Så jäkla trisst!! Min äl är beräknad 3 dagar efter spolning. Ska försöka få till d iaf 1 gång. Men ska fråga läkaren om det! Plus om han kan se varför jag har ont vid sex ibland... men det kanske han inte kan se iofs.. blödde du efter ingreppet?


    Usch vad jobbigt! :/ hoppas dom kan svara på vad det beror på!

    Jag blödde ingenting efteråt men hade ont i ett antal dagar till och från tyvärr. Hoppas din går bättre!!
  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-16 22:37:38 följande:

    Ja jag ska fråga. Åå vad trisst! När gick d över typ?


    Det höll på ca 5 dagar med ont ett par gånger om dagen. Lite som att ha mens men utan att blöda. Men som sagt, hoppas du slipper! Tror det är vanligast att inte känna något efter :)
  • LLW
    Jooosen skrev 2018-06-18 14:15:39 följande:

    Påväg till spolning nu! Galet nervös?! Sitter i taxi haha. Tåget va inställt såklart..


    Lycka till!!
  • LLW

    Nu är jag så himla glad! Trodde vi skulle få gå hela sommaren och vänta på att få en tid till rmc i höst, men idag kom det en kallelse! Den 2 augusti ska vi dit! Så himla snabbt det gick när hon skickat remissen, det var jag inte alls beredd på! Åååh känns underbart att veta att det verkligen är på gång nu!

    Ni som börjat med ivf - vad gör man på första besöket? Vi fick hem en hälsodeklaration att fylla i men ingen info om vad vi ska gå igenom.

  • LLW
    Corneliass skrev 2018-06-20 13:47:04 följande:

    Vad skönt för er! :)


    Underbart verkligen! Hela utredningen tog sån tid så det är skönt att detta händer snabbt nu :)
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år