Inlägg från: Blomma10 |Visa alla inlägg
  • Blomma10

    hur länge tog ni Lutinus?

    Hej! Nu vet jag att tråden är lite gammal men läste här att några tagit lutinus. Har lite frågor och funderingar.. jag började ta lutinus i tisdags 28/8 och har blivit så himla gasig, kan det bero på lutinus? Och att de rinner är de inget snack om... jag ska gör inga ivf behandlingar utan vi har samlag och ska försöka på den naturliga vägen. Tog även en spruta som heter ovitrelle den 25/8. Hade två äggblåsor, den ena på 18mm och den andra på 17mm. Hoppas ägget släppt men jag tänkte bara, hur ?långt? upp måste tabletten föras för att det ska ge så god effekt som möjligt? Jag tar nästan in hela den där ?pinnen? vet inte om det är för långt eller så... någon som vet? Tacksam för svar. Kram

  • Blomma10
    Solen2 skrev 2018-08-31 10:15:34 följande:

    Min mage blev som en spärrballong av lutinus. Kändes mig höggravid ibland. Så ja din fastighet kommer säkerligen från det.

    Jag förde också upp pinnen med lutinus så högt upp som det gick.

    Jag kom på att ca 2h efter införande så om jag gick på toa då så rann det mesta ut i samband med att jag kissade och jag slapp på allt i trosan eller trosskyddet när jag minst anade det. För jag antar att det som rinner ut är det som inte tas upp av kroppen.

    Stort lycka till!


    Tacksam för svar! Gick det bra med lutinus? Blev du gravid? Jag kan testa mig tidigast på måndag
  • Blomma10
    Solen2 skrev 2018-08-31 11:46:49 följande:

    Jag har använt det fyra gånger iom att vi behövde fyra hela ivf behandlingar innan vi blev gravida. Så om det gjorde någon skillnad eller ej är svårt att veta.


    Jaha okej... ja då är de inte lätt att säga.. vi gör ju inga ivf behandlingar då vi försöker på de vanliga sättet.. hoppas de håller sig!!
  • Blomma10
    Nervernautanpå skrev 2018-08-31 14:03:43 följande:

    Pillret ska in hela vägen. Alltså hela pinnen :)


    Tack för svar!! Okej då ska jag försöka få in den ännu djupare hehe
  • Blomma10

    Jag undrar även, tror ni att lutinus inte har gjort någon ?nytta? dom här tre dagarna jag inte stoppat upp hela pinnen i mig. Jag har kört ungefär halva pinnen och sedan klickat in tabletten...

Svar på tråden hur länge tog ni Lutinus?