Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Skäms för mina tankar om sambon

    Låter som du kastar dig lite väl bland känslorna. Ditt ex var bokstavligt talat en kopia av Adonis med hästkuk, en man som fått en ung Brad Pitt att lägga ner sin karriär. När det tog slut led du värre än Jesus på korset, även i Helvetet blev ditt lidande legendariskt.

    Inte konstigt att du ser alla skavanker hos din nya, han är inte perfekt och praktiskt taget ett missfoster (Så som alla män med rygghår ju är). Det bästa vore om du istället jämfor honom med andra män som dina vänninor har, kanske kan du se om de är olyckliga av att vara ihop med ytliga idioter till män.

    Dessutom är det här med "kärriär" ett jävla skit, det är något vi fått itutat oss för att vi ska jobba ihjäl oss bara för att få mer och mer pengar till att kunna köpa mer skit och skryta för våra "vänner" om hur äckligt framgångrika vi är. Din kille kommer att finna ett jobb, men förhoppningsvis ser han det istället för vad det är, ett sätt att få pengar till räkningar som inte kommer att bränna ut honom, eller slita ut kroppen för den delen.

Svar på tråden Skäms för mina tankar om sambon