• Tavanana

    Skäms för mina tankar om sambon

    Håller med ovan^ det låter inte som att du är kär direkt.

    När jag förälskade mig i min nuvarande sambo började jag tycka om håriga ben och skägg som tidigare varit sådant jag funnit motbjudande. Skrattande Nu fattar jag inte hur jag kunde tänka så! Än idag tycker jag det är tokmysigt att stryka över skägget "bara för att". Alla hans "skavanker" tycker jag om! Visst ser jag att han - precis som jag - inte är en objektiv "10:a", men han är det allra vackraste som finns för mig! (Med såväl som utan kläder på kroppen! Jag bara känner mig lyckligt lottad och njuuuter av att få vila ögonen på honom!)

    Fokuserar man på nåt så löjligt som hår på ryggen tänker jag att man kanske inte är särskilt förälskad. Känn inte att det är kritik. Alla man träffat måste ju faktiskt inte vara "the One", den ende, den rätta... Och är nåt så "avtändande" så är det kanske inte rätt kille. Hade det varit andedräkten eller nåt som nån i en annan tråd pratade om, är ju en sak, men just de sakerna som är "en del av personen" som håret eller näsan.

    Kanske denna kille bara kom in i ditt liv för att "lära dig" att du ska leta efter nåt helt annat än ditt ex. Ni kanske har en jättefin tid tillsammans, och så går ni skilda vägar som bättre människor, för att hitta rätt sedan, båda två. (Eller så blir du ännu mer kär med tiden och ni håller ihop, vem vet..!)

  • Tavanana
    Anonym (jämför också men inte så) skrev 2018-01-24 15:18:35 följande:

    Jag jämför ibland men då hur mycket bättre min pojkvän är än mitt ex, aldrig tvärt om. Typ hur mycket bättre min pojkvän behandlar mig, hur mycket bättre sex vi har, hur mycket snyggare han är osv. 


    Samma här, nuvarande kommer alltid vinnande. Men ärligt talat, sen jag träffade min nuvarande var det som att trycka "delete" på mitt ex haha. Sen den dagen finns den tidigare knappt längre för mig. :)  Inte fantiserat om ens för en sekund.
Svar på tråden Skäms för mina tankar om sambon