Inlägg från: Anonym (Kram) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kram)

    När krisade ni som värst efter otrohet

    Ledsen med det går inte över... Det går inte att förlåta ett sådant svek... Dessutom i ett år?? Min man var otrogen EN gång, vi försökte reparera för barnens skull.. Det höll i ett år med sen orkade jag inte längre.. Respekten och tilliten är för evigt borta, man kan låtsas för sig själv att det funkar att hålla en fasad men inuti äter det upp en bit för bit tills det inte längre finns något kvar av den man en gång var.. Gör dig själv och dina barn en tjänst och bryt!

  • Anonym (Kram)
    Anonym (Kris) skrev 2018-02-07 13:12:03 följande:

    Ledsamt att se att de flesta av de som kämpar vidare mår så dåligt under så lång tid. Flesta råd jag läst är att lämna, men svårt när jag älskar honom. Vi har fått mkt bättre sex, känner jag behöver mkt närhet. Men mår inte alltid bra av det. Försöker att inte vara på honom, men smsar honom hela tiden och frågar vad han gör och vart han är. Hur länge orkar man med det? Från bådas sida?


    Har ni varit ett par länge? Är barnen små? <3
  • Anonym (Kram)
    Anonym (Kris) skrev 2018-02-07 19:16:46 följande:

    Just nu känns det som att vi lägger locket på även om vi Pratar då och då om det. Försöker göra myclet med barnen så att dom mår bra.. Vill bara ta mig vidare. Komma förbi alla känslor.


    Vem var hon han träffade? Hur fick du reda på det?
  • Anonym (Kram)
    Anonym (Hej) skrev 2018-02-09 12:00:45 följande:

    Du har såklart rätt. Jag måste komma fram till detta själv. Men tror du att om han INTE har kontakt med henne så betyder det att han inte är kär?


    Har han gått så långt att han bedragit dig under en längre tid med samma person å dessutom när du var gravid plus planerat en framtid med henne och sagt att han är kär så är de nog så tyvärr... snälla lita inte på hans ord att dom inte har kontakt osv. Han har ljugit för dig förut, varför skulle han inte göra de igen?
Svar på tråden När krisade ni som värst efter otrohet