Inlägg från: Anonym (Skild och gift) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skild och gift)

    När krisade ni som värst efter otrohet

    Stark av dig TS att vilja ta dig igenom men jag tror du bara drar ut på det oundvikliga...

    När jag kom på min (ex) fru så var jag den som bönade och bad henne att stanna. Vi hade ju barn ihop!

    Efter att jag kommit på henne för 3:e gången så var det hon som ville lämna och gjorde klart för mig att det var över. Och det blev början på mitt nya liv...  

    Dock ville hon ha mig tillbaka några månader senare. Flamman hon träffade var kanske ingen förebild för vårat barn eller blev det vardag där också. Vet inte riktigt och jag tror inte jag bryr mig heller.

    Jag har fortfarande svårt att lita på min nya partner. Inte för att jag tror hon kommer att vara otrogen utan just för att jag blev så bränd.

    TS, din man var inte bara otrogen i ett år, han gjorde ALLT för att ljuga för dig i ett helt år!  Det var alltså inte ett "snesteg" utan han hade ett förhållande med någon annan. Han har ätit mat med henne, tittat på tv ihop, gosat på en (hotel) sofffa/säng. Sen när du ringt eller skickat ett SMS så har han medveted ljugit för dig. Garanterat så klagade han på dig för henne. Hon lånade helt enkelt ut sin axel att luta sig mot i ett helt år. Inte du! (För att inte tala om allt dom gjort i sänghalmen som han aldrig gjort med dig.)

    Vad får dig att tro att han är ärlig idag? Och är han ångerfull för att han låg med någon annan ELLER för att du kom på honom? 

    Om det här händer ett av dina barn i framtiden vad ger du för råd då?

    Så mitt tips är, acceptera att han ljög för dig varje dag (i 365 dagar) eller gå vidare. Det finns ett liv på andra sidan och det behöver inte bli sämre för barnen. Vem vet, en dag kanske du rädda dina barn från att begå samma misstag för dom har sett konsekvenserna...

    Lycka till!
     

  • Anonym (Skild och gift)
    Anonym (Kris) skrev 2018-02-07 16:41:46 följande:

    Till anonym Kram (vet ej hur jag svarar på enskilt svar ??????)

    20 år. Barnen är mellan 7 och 15.

    Ser att ni är många som kämpat. Tankarna går upp och ner.

    Känns som att många offrar sig själva för barnens skull. Jag vill inte våra barn ska ha skilda föräldrar. Det vill inte han heller säger han. Men vet som sagt inte om jag någonsin kan lita på honom igen.


    Klicka på "citera" länken  Flört
  • Anonym (Skild och gift)
    Fd otrogen skrev 2018-02-13 19:01:14 följande:
    Vi försökte i 3 år. Och ja, jag bröt kontakten helt. Hon försökte ta kontakt då och då det första året, men jag vågade inte svara henne (mer än en gång) för att jag skämdes över vad jag hade gjort mot min exfru och jag ville inte såra henne mer nu när jag hade lovat att försöka. När jag svarade henne den enda gången var jag kall och sa att jag inte var kär, att jag aldrig varit det, att jag insåg att det var min fru jag egentligen älskade. Det betyder dock inte att jag inte ville svara henne varje gång Att jag inte ville krama och trösta henne. Att jag inte ville vara med henne. Allt det ville jag egentligen.

    Det blev inte hon och jag som du kanske förstår. Efter ett år ungefär träffade hon en annan man. Det har nu gått 2 år sedan skilsmässan och jag tänker fortfarande på henne nästan dagligen och såklart finns det ett hopp om oss fortfarande. Men, jag har bränt mina broar. Jag förtjänar det antagligen.
    Alltså nu tycker ju jag inte ofta synd om otrogna människor men det var faktiskt väldigt intressant att läsa din sida av saken. Jag tycker uppriktigt synd om dig! Att du skapat lidande för din fru är ju uppenbart. Att din älskarinna fick lida är också rätt uppenbart men hur mycket du som var otrogen fick lida är någon jag inte funderat på innan...

    Man brukar ju tala om "Karma" och det verkar som du fått dig en rejäl dos av det.

    Jag funderar ofta på min ex fru och om hon är "nöjd" idag med sitt nya liv. Jag tror faktist inte det. Jag lyckades dock landa på fötterna och träffade en underbar fru och idag har vi barn ihop. Min ex fru har inga fler barn men jag vet att dom har provat i några år nu och snart blir hon 40 år gammal...

    Jag har läst alla inlägg på denna tråden och jag kan bara inse att hade min fru inte velat lämna mig så hade jag också varit kvar. Jag hade också mått otroligt dåligt som inte kunde lita på min fru igen. Idag är jag otroligt glad att hon släppte mig fri. För då hade jag inte styrkan att lämna.

    Hoppas att du (Fd otrogen) iallafall har lärt dig någon av det du gjorde. Ta aldrig din nästa partner för givet. Och kanske se dig själv som en nykter alkoholist. Alltså försätt dig INTE i en situation där du kan bli kär igen. Precis som en nykter alkoholist inte gärna går i på en pub eller systembolaget för att köpa vatten. Då är det bättre att gå till Ica så man inte blir frestad av den förbjudna frukten.

    Lycka till i livet, jag hoppas verkligen att du får uppleva kärleken igen!

  • Anonym (Skild och gift)
    Sayyesorno skrev 2018-05-24 01:17:23 följande:
    Ja du, vi har barn.

    Ja kan prata känslor med mina riktiga vänner och det har jag gjort efter detta som hänt.

    Alla jag pratat med har sagt dumpa henne. Hon är inte värd dig. Kan man dölja en sån sak så länge ja vad mer finns?

    Ja vet inte oavsett vad mer finns så skulle ja inte dumpa henne pga av otrohet även om det skulle hända imorgon. Sex är en sak o kärlek något helt annat.

    Vi har har pratat ut en hel om allt som hänt men inte riktigt helt om du förstår hur jag menar.

    Det som gör mest ont är att hon dolt det så länge o erkänner det sen. Hade heller velat vara utan den sanningen. Är nog rädd att det ska komma mer o att detta är en lätt version på vad som komma skall.

    Tror vi killar tänker på förhållande på ett helt annat sätt än tjejer gör faktiskt. Alla är inte likadan men så känns det för mig och efter alla ihop med min tjej så skulle ja som sagt inte dumpa henne pga av otrohet.

    Men skulle hon säga ja älskar dig inte mer då har man förlorat henne för alltid kännslor är en sak som sagt o sex är en annan sak.
    Min erfarenhet (själv och genom andra) är att du får max reda på toppen av ett isberg...

    Tjejjer skryter också mer sällan om sex än vad killar gör. Lägg sen till att sexet var genom otrohet så kan du nog gånga det hon säger med 10...

    Starkt av dig att vilja fortsätta kämpa!
Svar på tråden När krisade ni som värst efter otrohet