Inlägg från: Anonym (Mackan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mackan)

    När krisade ni som värst efter otrohet

    Krisade i några veckor efter sveket.

    Sen var det okej i någon timme.

    Sen krisade det i några veckor till.

    Den skiten går upp och ner och jag har varit med om det en gång tidigare. Tog över ett år att komma över och denna gången var det mer brutalt så det vettitusan hur lång tid det kommer ta.

    Otrohet dödar verkligen en människa.

  • Anonym (Mackan)
    Anonym (Kris) skrev 2018-02-14 08:38:33 följande:

    Vad var första sveket?

    När kom det andra? Och varför mer brutalt?

    Varför stannade du kvar då och barför är du kvar nu?


    Sms med den andre och lögn om detta.

    Sms och fortsatt lögn. Även inbokade träffar och lögn om vem hon skulle träffa.

    Det togs upp tre gånger och sen gjorde hon (!) slut.

    Sa hon inte kunde ha det så i en relation när bevisen lades fram. Allt gick på en månad. Och det var jag som fick skit. Vi har ingen kontakt idag.
  • Anonym (Mackan)

    Min ex-sambo var det i vintras. De är ett par idag och jag krisar ännu. Finns ingen som "valt sida", det bara accepterades och här sitter jag ensam och mår uruselt medan de lever livet och är i umgänget jag nyss var en del av. Inte nog med att det är slut, det är allt annat runtomkring också.

  • Anonym (Mackan)

    Kan även berätta att jag stött på en vän till henne som inte ens tittade på mig så inte nog med att man brottas med allt annat så är det även tankar på vad som sagts på den sidan. Skäms de? Tror de jag varit dum? Är det jobbigt eftersom de är vän till en falsk person? Ja det är rätt mycket i allt ...

  • Anonym (Mackan)

    Fick nyligen veta att mitt ex har flyttat till villa några månader efter att jag kom på henne med den hon bedrog mig. Inte nog med det så är hon dessutom gravid. Ett år efter allt som hände.

    Håller med tidigare skribent i att man känner att man inte duger. Att det är oss det är fel på. Inte så konstigt när allt går vägen för personer som istället borde få karma för allt de utsatt en för.

    Hur lång tid ska detta ta egentligen?!

Svar på tråden När krisade ni som värst efter otrohet