• stragge

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Mamapolarbear skrev 2018-02-14 07:08:14 följande:

    Okej, tjejer. Även idag håller tempen sig högt. Min man kunde igår inte riktigt hålla sig, så han köpte RFSU tidigt graviditetstest. Imorse, då vi såg att tempen fortfarande är hög, tog jag testet. Vi är helt skakiga, eller hur ser vi ett streck? Det är lite svagt, men eller hur är det där? Vi tänkte köpa ett vanligt test och testa efter helgen, när mina föräldrar åkt (ursprungsplanen...)

    Omg...


    Ser med ett streck :D
  • stragge
    Saima17 skrev 2018-02-19 18:52:18 följande:

    Nä ska ringa hvc imorron. Börja fundera om livmodertappen kan va mjuk fast man int haft äl? Den ha iaf vari mjuk, haft segt halt genomskinliga flytningar men inget maximal utslag på clear blue monitorn. Ha bara haft hög..


    Kan du inte börja tempa då? Om du inte redan gör det. Kan det inte va att du har lägre hormoner som gör att det inte ger maximalt utslag? Med tempning ser du ju om ägglossning faktiskt skett. Även om du får maximal på monitorn betyder det ju egentligen inte att det faktiskt lossar ett ägg. Bara en fundering :)

    Jag hade 9 dagar med hög fertilitet på ägglossningstestet från CB men fick ingen ägglossning (ser på tempen). Tycker själv att det är skönt att se om det lossar eller inte annars hade jag nog trott att jag haft ägglossning för jag har precis som du haft mjuk tapp, äl-flytningar och nästintill positiva äl-test men som sagt inget som släppt..
  • stragge
    Ek90 skrev 2018-03-03 17:23:48 följande:

    Nu har jag kört med ÄL-test sen mensens sista dag bara för att verkligen få nån koll på när jag har ÄL. Men har fortfarande inte fått något positivt test :( Fy så trist! Hade lite ÄL-känningar för några dagar sen och ÄL-flytningar, tänkte att nu måste det bli positivt. Men näpp! Kanske inte har nån denna månaden... typiskt! Känns bortkastat med alla test jag slösat. Och oroligt då det verkar krångla.

    Behövde bara skriva av mig lite


    Könner verkligen med dig ! Jag har testat med ägglossningstest sedan 25 januari och fortfarande inget positivt :/ men om jag väl skulle sluta testa så skulle den väl dyka upp.. har nog lagt närmre 1500kr bara på ägglossningstest sen slutet av januari :| sen tillkommer ju gravtest om jag skulle va gravid utan att veta om det.
  • stragge
    Ek90 skrev 2018-03-04 18:02:24 följande:

    Har du inte haft nån mens sen dess heller eller bara testat mellan liksom? Ja visst känner man så, har tänk flera dagar att nä nu skiter jag i det för det blir ju ändå bara negativt. Men sen får man upp dom tankarna att visst sjutton vore det typiskt om stegringen kom precis den dagen! Nu kommer jag och sambon gå om varandra typ hela denna veckan som kommer pga jobb med... men men! Försöker att bara intala mig att jag inte kan ändra när saker sker ändå men det är ju så svårt!


    Nej, ingenting alls fick en liten blödning/brun flytning några dagars i januari annars har det lyst med sin frånvaro. Har testat med clearblue men fick blinkande gubbe i tre veckor så gav upp dom.. nu slutade jag testa efter förra helgen då mina stickor va slut och nu verkar det såklart som att jag hade ägglossning i torsdags, lägligt nog va min sambo trött 3 kvällar och orkade inte ha sex just dom mest fertila dagarna då nu är jag bitter och hoppas att det är några livsglada spermier som hålllt sig vid liv där inne haha!

    Klart det är jobbigt att missa men känns även fel att planera sitt liv utifrån sin ägglossning haha, trodde jag skulle va coollugn när denna dag väl kom och att det fick ta sin tid, det blir när det blir. Så har man blivit världens testjunkie och överanalyserar precis allt :p
  • stragge
    saijda skrev 2019-08-10 10:23:03 följande:

    Hej, länge sedan jag skrev här men behövde ta en paus från allt efter missfallet förra året.

    Men IDAG plussade jag för första gången på ett år <3 är i chock och glädjetårar samtidigt som det är rädsla!


    Åh stort grattis till er! Kommer ihåg dig från förra våren, stor kram <3
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet