• SofieJ

    Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?

    Om man som tjej ser okej ut så totalt bombarderas man av meddelanden från olika killar.

    Du måste sticka ut. Ta dig tiden att skriva personliga meddelanden.

    Och - tråkigt men sant. Håll dig till tjejer i samma klass som du själv när det kommer till utseendet.

  • SofieJ
    Anonym (Den bittre mannen) skrev 2018-02-13 00:52:25 följande:

    Sticka ut? Ok inte det lättaste... På foto också menar du?

    Hur då samma klass? Som ser ut som mig? Vem man tycker är snygg och inte är ju nästan helt subjektivt. 

    Men ok, säg det är en supermodell, varför kan inte en ful kille kontakta en supersnygg? Ska det vara sån ytlighet som bestämmer vem man blir ihop med? Personlighet och intelligens är väl ändå det som räknas mest! Jag vill då inte bli ihop med en nöt.


    Jag menade främst i text. Om det är nu personlighet som är det viktiga för dig, så vill du ju visa vem du är så att hon finner dig intressant.

    Och i samma klass menar jag rent utseendemässigt, ja. Nätdejting är en köttmarknad. Om en kvinna blir kontaktad av 30 killar, varför skulle hon börja beta av dessa killar genom att börja med de mindre snygga? En ful kille får visst kontakta en supermodell, men han bör inte räkna med några svar. Försöker inte att vara elak, jag vet inte ens hur du ser ut, men jag vet hur det är att vara tjej på dejtingsidor. Och jag är själv bara strax över medel-snygg.

    Ska du lyckas på dejtingsidor måste du helt enkelt anpassa dig efter dessa omständigheter. Annars kommer du aldrig någonstans där.
  • SofieJ
    uuunn skrev 2018-02-13 20:26:43 följande:

    Nejdå. Det tar inte så lång tid. En månad i snitt, men det är det värt.

    STD undviker man med kondom, så det är inget problem. Glädjeflickorna är experter på att använda kondom, de vet vilken storlek som passar och får på den utan krångel, tillskillnad från gratistjejer som är tafatta och okunniga på den fronten. Jag vågar faktiskt påstå att det är lättare att få STD av gratistjejer eftersom de är såjäkla  dåliga på att använda kondom.


    Ta på dig din egen jävla kondom.
  • SofieJ
    Anonym (Den bittre mannen) skrev 2018-02-14 01:21:54 följande:

    Är inte sexköp olagligt?


    Jo. Och omoraliskt. Jag är övertygad om att du kan hitta en tjej som vill ligga med dig utan att du behöver betala för det.
  • SofieJ
    Anonym (Den bittre mannen) skrev 2018-02-14 01:35:05 följande:

    Det ska skrivas så då det är två olika ord.


    Nej, det ska skrivas ihop, alltså "nätdejting", men tror inte att det är därför du har dåligt med tur på dejtingsidorna...
  • SofieJ
    Anonym (Den bittre mannen) skrev 2018-02-14 01:48:56 följande:

    Jaha... nä det tror jag inte, och men man får väl skriva hur man vill bara den andre förstår en.


    Det tycker jag med :)
  • SofieJ
    Anonym (Den bittre mannen) skrev 2018-02-14 22:51:15 följande:

    Trodde inte bitterheten kunde nå lägre! Varit på dajtingträff IRL med massa andra singlar. Börjar med att jag hamnar vid ett bord, pratar glatt med några andra kvinnor där, det flyter på bra. Sen kommer en av de brötigaste karaktärer jag stött på och sätter sig, lång och stor och drar "cocky and funny"-skämt som det kallas hela tiden med kvinnorna jag pratade med. Det känns som jag är på ett krigsfält på medeltiden och den stoltaste och arrogantaste riddaren har besegrat mig och håller svärdet mot strupen.

    Kvinnorna skrattar med men det är svårt att veta vilka som gillar det och vilka som tycker han är en riktigt störig typ.

    Jag minglar vidare efter ett tag då jag blev helt stum efter hans intåg. Jag pratar med några men vi har inte rätt koppling. Sen träffar jag den där "energirika spontana tjejen" jag nämnde förut, de som jag ofta faller för. Det är hon och tre andra killar. En av dem avböjer efter ett tag, jag hon och han pratar och vi kommer bra överens alla tre. Hon verkar intresserad av oss båda faktiskt. Vi kom väldigt bra överens. Men efter någon timme ska de båda gå och köpa en drink. Jag blir ombedd att vakta deras kläder, eftersom jag inte dricker alkohol. Jag väntar och väntar och väntar. Till slut ger jag upp och får gå o se vart de tagit vägen, och då står de i baren och pratar för fullt hus och dricker deras drink.

    Det kändes som att jag återigen blivit besegrad. Hon visade tydligt mer intresse för honom, och det var dåligt gjort av dem att bara lämna mig där tycker jag, när vi precis innan talat om att man ska "agera mot andra som man själv vill bli behandlad". Ironiskt.

    Jag tackar artigt för mig till de båda, trots att jag känner bitterhet och väljer att gå hem.

    Något ganska tydligt var att den andre killen framhävde gång på gång på ett lite komiskt sätt i olika sammanhang hur han var "farlig". Varje gång han sa det såg det ut som hon blev lite mer intresserad. Jag framhävde å andra sidan en gång att jag var snäll (i en viss situation jag beskrev), och ja min magkänsla säger mig att det gav mig minuspoäng, Vad tror ni?

    Några synpunkter? Erfarenhet ger färdighet. Bitterheten har minskat lite efter att jag skrivit av mig iaf.


    Vad bra att du ger dig ut och undersöker flera möjligheter! Så himla modigt :) Tyvärr blir det ju gärna så att de som tar för sig är de som vinner - i alla fall kortsiktigt - men det betyder inte att tjejerna faktiskt gillar de killarna mer. Kämpa på!
  • SofieJ
    SofieJ skrev 2018-02-15 01:48:32 följande:

    Jättemånga i min generation har träffat sina partners på nätet. Vet inte så många som träffats via nätdejting men via sociala medier och online gaming är det massor!


    Är 80-talist :)
  • SofieJ
    uuunn skrev 2018-02-16 06:49:52 följande:

    Alla är olika. Du gör som du vill och jag som jag vill. Jag ville bara dela med mig om hur jag undvek att bli deperat och bitter.

    Idag har jag en bra relation där jag även får hela sexbiten tillgodosedd, men ibland längar jag ändå ibland tillbaka till perioden med mina danmarksresor. Det blev som en hobby för mig.


    Vet din partner om dina Danmarksresor?
Svar på tråden Hur motverkar man bitterhet vid nät - dejting?