• Grenen

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    Hej hej! Jag är ny här. Jag kommer att få en blastocyst återförd nu i början av april i ostimulerad cykel. Blev gravid på första försöket sist genom ICSI och har nu en son på 4 år. Tvivlar på att jag kommer ha sån tur den här gången. Vi har bara en enda blastis i frysen så det kommer kännas så tungt om det inte funkar.

  • Grenen
    vinterbebis12 skrev 2018-03-22 20:54:25 följande:
    Hej, välkommen! Var går ni? Jag har fått två barn på samma äggplock (och de var endast 2-dagars som ju har lägre chans) så håller tummarna för att du ska ha samma tur
    Tack! Å, det låter lovande. Jag hoppas verkligen vi har samma tur. Vi går på Livio Fertilitetscentrum i Stockholm. Var går ni?
  • Grenen

    Fick positivt utslag på ÄL-test idag, så på tisdag blir det ultraljud och torsdag insättning. Nervös! :)

  • Grenen
    LovisaM skrev 2018-04-06 09:12:54 följande:
    Här är en till som börjar bli nervös, tar Ovitrelle ikväll och insättning på fredag(5:e insättningen)
    Å, vad spännande! Håller tummarna för oss. :)
  • Grenen

    Idag har jag fått min fina blastocyst insatt. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa. Lycka till alla!

  • Grenen

    Vilken pina det är att ruva. Överanalyserar minsta känning i kroppen. Jag har börjat testa med gamla utgångna test från testlagret fastän jag bara är på ruvardag 4. Ser en skugga till streck men ser nog i syne. Och det går ju ändå inte att lita på testen eftersom de är för gamla, men jag känner att jag liksom måste göra någonting aktivt för det är så jobbigt att bara vänta och gissa. På onsdag eller torsdag borde mensen komma om det inte blivit nåt. Jag är extremt trött och har känt lite spänningar i livmodern och svanken till och från. Annars inga symtom på vare sig graviditet eller mens. Ska låta bli att testa imorgon och vänta till BIM på onsdag.

  • Grenen
    LovisaM skrev 2018-04-17 13:04:10 följande:
    Har du testat något mera? Jag tänker testa på torsdag rd 6 då brukar jag se rätt resultat. Spännande!
    ja, jag kunde inte hålla mig i morse. Samma svaaaaaga antydan till ett streck. Vilket test kommer du använda? Känner du av några symtom?
  • Grenen
    LovisaM skrev 2018-04-18 10:42:10 följande:
    Neg i morse får testa igen imorrn.
    Det är nog för tidigt än. Jag har fått ett tydligare streck på testlagrets tester nu, men skulle nog få negativt med CB. Håller tummarna för oss båda.
  • Grenen
    Etta skrev 2018-04-18 14:30:07 följande:

    Håller tummarna stenhårt för er båda! Vilken ruvardag är ni på nu, och när är officiell testdag?

    Jag är nu också ruvare på en blastis! :) En till frystes in idag och tre odlas vidare till imorn. Tre hade avstannat. Blev lite konfunderad på hur man räknar eftersom jag bara ruvat på två-dagars innan, borde ju ändå vara rd 1 imorn, även om det är 5-dagars?

    Jag har ju varit väldigt öm sen äp (och magsjukan hjälpte ju inte direkt!!) och visade sig att jag samlat på mig lite vätska, läkaren trodde inte det var någon större fara men jag skulle höra av mig om jag fick ont i magen och blev ännu ömmare. Så får verkligen hoppas det ger med sig!


    Grattis! Nu börjar den olidliga väntan. :) Håller alla tummar och tår. Vad typiskt att du varit sjuk och dessutom samlat på dig vätska. Hoppas det försvinner snabbt!

    Jag vet inte riktigt om jag räknar rätt, men satte in blastisen i torsdags och räknar därför den dagen som 0. Så idag är då ruvardag 6 för mig (är även min BIM)? Jag har testdag 25 april. När är din?
  • Grenen

    Gick in i vecka 7 idag och fick en blödning för en stund sedan. Alla graviditetssymptom har försvunnit på ett ögonblick och ersatts av kraftig mensvärk och svullen mage. Mitt första missfall förmodligen. Väldigt ledsen.

  • Grenen
    vinterbebis12 skrev 2018-05-07 07:29:01 följande:

    Blödning och negativt på ett testa tidigt test så nu är det bara att blicka framåt till nästa omgång :(


    vad tråkigt. :´( Håller tummarna för att det fungerar nästa gång.
  • Grenen
    Etta skrev 2018-05-08 17:15:26 följande:

    Hur går det för dig grenen?


    Det har inte gått så bra tyvärr. Har blött massor med smärtor men det börjar gå över nu. Var ledsen först men nu känns det ok. Jag riktar in mig på ett nytt försök. Följer med spänning er andra. :)
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018