• Etta

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    myran skrev 2018-05-24 15:26:57 följande:

    Hej! Idag har jag och mannen bröllopsdag, det "firade" vi med ett vul då jag fortfarande blöder, tar medicinerna och mår jättedåligt (uppsvälld, illamående som liksom blödning kan vara biverkningar av Lutinus) och höll på att bryta ihop. Jag var tvungen att veta om fostret levde eller om det var MA (vilket jag trodde då tidigare vul visade fel på -1 vecka, haft MA tidigare).

    Vi fick se ett foster med pickande hjärta och rätt storlek för v 7+2 som stämmer!

    Ännu för tidigt att ropa hej och jag har en liten blödning i livmodern som dock inte verkar påverka fostret (än iaf). Försiktigt hoppfulla och firade med god lunch (jag åt som en häst, det ända som stillar illamåendet och hungern är MAT hahaha) <3


    Hurra! Tror det kommer gå jättebra!
  • Etta

    Då kom äntligen min mens, så om en vecka börjar jag med ägglossningstester och hoppas på insättning i början av v 24.

  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-05-28 22:57:21 följande:

    Va skönt! Var det en blastocyst?


    Ja, precis! Har en 5-dagars och en 6-dagars i frysen.
  • Etta
    Jennyedith skrev 2018-05-28 22:59:32 följande:

    Jag har nedräkning till mens nu. Det blir FET omkring 17-18 juni


    Spännande! Hur har det gått med amningen?
  • Etta
    myran skrev 2018-06-01 20:20:38 följande:

    Jag är i slutet av v.9 nu, ingen blödning sen 23 maj. Skönt!

    Väntar på er!


    Åh vad skönt! Heja heja! När är BF?
  • Etta
    LovisaM skrev 2018-06-03 20:00:34 följande:

    Jag är på sprutdag 4 med Gonalf inför andra färsk försöket.


    Håller tummarna! När är planerat äggplock?
  • Etta

    Nu har jag fått positivt på ägglossningstestet så blir FET 13/6. Försöker hitta lite positiva tankar men känns så otroligt att det kan funka i naturlig cykel tycker jag!

  • Etta
    Linsir skrev 2018-06-13 10:41:09 följande:

    På lördag 16/6, nyfiken som jag är har jag såklart redan tjuvtestat, men jag vågar inte riktigt lita på resultatet. Tycker det är alldeles för tidigt att få för stora förhoppningar av ett mycket svagt positivt streck. Det är på rd 14 (imorgon) som min mens förväntas komma, så det blir 3 mycket nervösa dagar.. Känns som om hela mitt liv just nu kretsar kring om detta ska gå vägen eller inte, och allt som kan gå fel. Det är även sagt att jag ska sluta med lutinus på testdagen, bara det skrämmer mig.


    Åh, men låter ju väldigt positivt iaf! :) Håller alla tummar att det håller i sig och blir starkare!
  • Etta

    Jag har fått tillbaka en blasto idag, testdag 26/6, men eftersom detta är i naturlig cykel ska min beräknade mens komma redan nästa torsdag, så kommer nog ta test då! Förstår inte riktigt varför man ska vänta 14 dagar ändå?

  • Etta
    LovisaM skrev 2018-06-14 12:19:04 följande:

    Mitt äggplock blev pannkaka, gjorde väldigt ont å jag hade redan haft ägglossning trots medicinerna. Fick psykbryt i gynstolen, galet besviken då förra plocket gav 7 blasto och en dotter på färsk. På 13 ägg totalt. Jag hade minst 8 fina blåsor på vul men endast två ägg nu, båda befruktades och jag ruvar nu på en tvådagars, hoppas att det andra blir en blasto.

    Tänk att detta med barn kan vara så mycket bergodalbana ibland fattar jag inte hur man orkar med allt.


    Åh, vad tråkigt! Förstår att du är besviken, men kan gå väldigt bra med två-dagars också, jag blev gravid med min dotter på färsk två-dagars. Fick då också bara två befruktade. Och sist gick det ju inte vägen med färsk blasto så svårt förstå vad det är som gör det! Men jag håller verkligen med, sån jobbig berg och dalbana! Och runtomkring en får folk både två och tre barn lätt som en plätt. När har du testdag?
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018