• vinterbebis12

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    jaktenpaflow skrev 2018-06-29 20:06:38 följande:
    Vad kul! Så du har hört talas om dem förut? Jag hade aldrig gjort det så kändes som en riktig chansning. Men fick en sån otroligt bra känsla av dem idag. Förutom att hon sa att det såg ut som att jag hade haft ägglossning trots noll känningar och nu på kvällen gick jag en liten stegring. Ska de inte ha koll på sånt tänker jag :o

    Jag gjorde min utredning och operation på St Göran och bor i Sthlm.

    Vi hade bokat tid i Danmark för IVF eftersom de inte stänger under sommaren så 45 min till Uppsala kändes inte så jobbigt för oss haha:) vilket försök ör du på nu?
    Hade inte hört talas om dem men har velat testa Linnékliniken. Kollade faktiskt också upp Danmark.

    Vi är på försök fyra eller åtta (beroende på hur man räknar). Det är fjärde färskförsöket och åttonde insättningen. Jag var gravid förra hösten (på andra färskförsöket) men drabbades av en livmoderinfektion som gjorde att de fick ta bort fostret (12 veckor) för att jag skulle bli frisk. Vi hade bara tänkt göra tre försök men när jag blev gravid och sen förlorade ett friskt foster var det svårt att ge upp trots att vi redan har två barn.

    Hur många försök har ni gjort? Vad är det för operation du gjort på St Göran?
  • vinterbebis12

    Visst är det fler än jag som ruvar. Jag är på RD6 och tycker det här är tortyr. Ställer in mig på negativt test senare i veckan. Fick i besked om att två av fyra överlevde till blastocyster och nu väntar i frysen så funkar det inte denna gång får vi hoppas på FET...

  • vinterbebis12
    A1610 skrev 2018-07-03 21:24:27 följande:
    Åh hej, jag ruvar med!! Jag är på RD4 och håller på att bli tokig på väntan! Jag Tänkte tjuvtesta imorgon då hormonerna från sprutan ska vara ute. Ingen chans att jag kan hålla mig till testdag :/ :)

    Hur tänker du själv?
    Jag har aldrig kunnat vänta till TD. Har oftast fått en blödning innan dess så har ändå förstått när det inte gått vägen. Med mina första barn testade jag runt BIM men när jag var gravid i höstas testade jag positivt på RD8. Det var fö en "stark graviditet", dvs inget fel på fostret men den fick avbrytas pga en livmoderinfektion så skulle jag vara gravid nu kommer jag knappt våga bada i sommar även om risken för en sådan infektion är minimal. Har testat positivt tre gånger för att sedan börja blöda efter ett par dagar, tänker att det kanske fäst men sen slutar det utveckla sig pga tex ett kromosomfel, så vet ju att det kan gå illa för mig med de tidigare plussen.

    Håller tummarna för ditt test imorgon!
  • vinterbebis12

    Blev ett svagt, svagt streck idag på RD8. Är glad men återhållsam, vågar inte hoppas eftersom jag plussat tidigt flera gånger för att börja blöda några dagar efter BIM...

  • vinterbebis12
    E4N skrev 2018-07-05 17:57:15 följande:

    Hoppar in här!

    Följt er alla under våren och hejjat på er i det tysta ????

    Vi har ett barn (ivf) och försökt med ivf i snart 2 år för att få ett syskon. Fick ett tidigt missfall i början av året. Har nyligen gjort äp där bara ett överlevde men endast 4 celligt dag 3. Vi satte in det ändå och höll alla våra tummar. Ganska direkt kände jag mig påverkad, var trött och väldigt ömma bröst. Testade igår rd7 men var negativt. Idag kom mensvärken och all svullnad och ömhet försvann helt på en timme.

    Vart är rättvisan?!


    Mitt svar till dig tidigare idag försvann. Känner med dig. En bekant fick plus olika ruvardagar med sina barn. Hoppas du bara testat för tidigt. Kram
  • vinterbebis12

    Tyvärr var mitt test svagare idag. Tror tyvärr inte det blir något den här gången. Osäker hur länge vi kommer att orka försöka...

  • vinterbebis12
    jaktenpaflow skrev 2018-07-05 22:18:42 följande:

    Äter ni några extra vitaminer eller tar till andra hjälpmedel som zonterapi eller akupunktur? Idag är en liten deppig dag när man bara känner att precis alla runt omkring en har fått syskon till sina barn... Blir så påtagligt och ledsamt att vissa saker i livet inte blir som man tänkt sig... Hatar känslan av att känna mig maktlös!


    Jag tar extra vitamin d och b, vanlig multivitamin och Omega3. Har även testat DHEA (prasteron) och Melatonin senaste månaden, båda verkar användas utomlands vid IVF.
  • vinterbebis12
    E4N skrev 2018-07-06 14:26:42 följande:
    Nej, vad tråkigt!
    Har ni också köpt tre paket, hur många har ni kvar? Det är väldigt påfrestande att genomgå processer och behandlingar. Tillslut känns varenda spruta och gynundersökning som ett övergrepp. Jag vill ju inte göra allt det här, jag vill ju bara ha ett barn! 
    Man behöver nästan att läkaren går in och säger;
    stopp, nu har ni försökt allt och det är inte rimligt att fortsätta.

    Jag vill göra allt jag kan för att få en bebis men det är så svårt att veta när det är rimligt att sluta.
    Det här är vårt andra försök på trepacket. Fick två till frysen så får hoppas på dem...
  • vinterbebis12
    jaktenpaflow skrev 2018-07-06 20:17:13 följande:
    Men det är väl väldigt tidigt fortfarande, tänker att det kanske inte var lika koncentrerat? Eller har du plussat tidigt förut och att det sen inte blivit något?
    Jag har plussat tre gånger för att sedan få svagare test, minus och mens. Vid de tre graviditeterna som var "friska" blev plusset starkare och starkare...
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018