• Etta

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    tornis skrev 2018-08-25 22:24:48 följande:

    Tack för svar Etta! Hur som helst hoppas jag innerligt att den optimala dagen för återföring inträffar på en vardag eftersom kliniken är stängd på helger. Hoppas allt har gått bra idag och att det kommer ta sig!!


    Kan det vara därför det blir dag 8? Om dag 6 är på en lördag kanske? Svårt veta hur det påverkar!

    Tack Vinterbebis! Gick bra igår så ruvar nu. Men jag råkade av misstag dricka en halv öl igår, tog fel på alkoholfri och vanlig när jag hällde upp, tyckte det var en väldigt lyckad alkoholfri öl... ???? Hoppas det inte påverkar om det fäster eller ej!
  • Etta
    tornis skrev 2018-08-29 21:11:33 följande:

    Precis en sak jag skulle kunna råka göra.. :) jag har svårt att tro att det skulle ha  någon betydelse. Känns allt bra? När har du testdag?


    Hehe, ja, typiskt mig som är lite snurrig i allmänhet att lyckas med nåt sånt.. Jag känner efter lite för mycket tror jag, tycker kanske att jag känner liiite liiite dragning i livmodern men kan lika gärna vara inbillning. Testdag nästa fredag, men kommer nog få mens innan dess om det inte tagit sig.
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-08-29 22:04:09 följande:

    En sådan liten mängd kan ju omöjligt påverka. Håller tummarna stenhårt!


    Tack! :) Hur går det för dig?
  • Etta

    Tror banne mig jag ser ett ursvagt plusstreck på graviditetstestet! Blev så sjukt nyfiken och tog ett testa-tidigt, RD 7 idag (och ca BIM -3) tog det nu mitt på dagen så ej morgonurin heller. Kan mycket väl vara ett spökstreck men defintinit något som skymtar där! Kontentan av detta var ju dock att jag blev ÄNNU mer nyfiken! ;)

  • Etta
    Liten elak och intelligent skrev 2018-09-02 08:05:00 följande:

    Tillbaka i tråden. Vårens omgång vilket var vår första IVF (Gonal-F med lång kur) var ett fiasko. För höga östrogenvärden och många blåsor - coasting i fyra dygn - överstimulering - totalfrys av de tre blastocyster som fanns - inget av dem överlevde upptining - ingen återföring.

    Nu ny omgång. Jag är på dag 10 i IVF-behandlingen kort kur. Menopur + Orgalutran. Kort kur för att minska risken för överstimulering samt inte behöva hamna i en coastingsituation.  Det finns ett 20-tal äggblåsor. Östrogenvärdena är på väg brant uppåt och det är beslutat att jag inte kommer få göra någon återföring i färsk cykel den här gången heller utan det blir totalfrys igen. Jag är så rädd att det ska bli som förra gången. Positivt denna gång är att det blir ingen coasting. Jag kommer inte få ta Ovitrelle  pga överstimuleringsrisken utan avsluta med några puffar Synarela. 

    Hur det känns vet jag inte riktiigt. Känns som att nästan alla andra får göra återföring i färsk cykel. Medan vi fått totalfrys två gånger på rad.....


    Fy vad segt!! Låter som du ännu en gång fått för hög dos då? Vad började du med och har de sänkt dig under tiden? Förstår verkligen att du är rädd att det blir som sist, men måste ha varit maximal otur med att ingen överlevde upptiningen? Eller vad sa de om det?
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-09-01 21:26:13 följande:

    Kul! Håller tummarna :)


    Tack, men nu sen i morse har typ alla symtom försvunnit (spändhet, ilningar, extra kissnödighet) så börjar sikta in mig på att mensen kommer istället... Blir galen på denna väntan!
  • Etta

    BIM idag, testade neg med stickan från mottagningen i morse och testade nu med clearblue, (ej testa tidigt) fick då ett svagt plus. Känns som samma sak som hände i våras, fäste men lossnade sen. Blir galen på detta! Kan ju inte ge upp hoppet riktigt än, men det borde ju visa positivt idag även med klinikens sticka? Officiell testdag är på fredag men är ju naturlig cykel så då borde ju BIM stämma?

  • Etta
    hoppas 2014 skrev 2018-09-02 23:11:37 följande:

    Hej

    Hoppar in här om det är ok..

    Vi har en dotter på 18 mån via IVF (4e IVF behandlingen) o nu är det dags för FET i stimulerad cykel. Mina funderingar är det här med lyft o bära tungt.. Har ni fått nån info vad man ska tänka på? Det är super svårt att låta bli att lyfta dottern helst då jag är själv m henne de första 5-7 dagarna efter insättning:(


    Välkommen! Jag har precis samma fråga, min klinik sa att det inte var någon fara, men samtidigt står det ju på många ställen att man ska undvika tunga lyft. Som du säger är det ju omöjligt i vardagen dock! Även om min dotter är 2,5 så måste jag ju lyfta i och ur bilbarnstolen, i och ur sulkyn och väldigt ofta på kvällarna bära in i badrummet när hon stretar emot och vill vara uppe längre. Min man jobbar en del kvällar i veckan så är ofta ensam också. Hur tänker ni andra?
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-09-04 07:28:49 följande:

    Har du testat idag? Håller tummarna för dig. Kram


    Fortfarande svagt plus på clearblue... Vet inte vad jag ska tro??
  • Etta
    Liten elak och intelligent skrev 2018-09-04 16:03:36 följande:

    Dagens äggplock resulterade i 10 ägg. Hade hoppats på lite fler men antar man for vara nöjd med 10.


    Det tycker jag du ska va, håller tummarna att många befruktas!!
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018