• Etta

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    Hej! Jag hoppar också in här! Ska precis starta igång ivf-karusellen igen och har ett första konsultationssamtal inbokat nästa vecka. Vi har en dotter född i nov -15 som blev till på andra IVF-försöket. Gjorde FET för en månad sedan men gick tyvärr inte vägen. Nu har vi inga mer i frysen så blir en helt ny omgång. Känner väl sådär inför att börja med alla sprutor och hormoner igen, men ska ju också bli spännande!

  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-02-19 21:46:44 följande:

    Välkommen! Var gör ni era försök?


    Tidigare försök har skett på Sahlgrenska i Gbg, men nu blir det privat och Nordic Ivf (i Gbg).

    Grattis till er som plussat! :) Så roligt!
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-02-19 21:49:56 följande:

    Jag fick ett svagt positivt på ett RFSU igår men idag var testet svagare, nästan blankt. Tog då ett clearblue som visade ett väldigt svagt plus. Vet inte vad jag ska tro. Undrar om det är missfall på g...


    När har du testdag? Håller tummarna att det går vägen!
  • Etta
    LovisaM skrev 2018-02-24 21:30:29 följande:

    Det kommer både färskt blod och klumpar...... påminner om mina andra MF tyvärr.

    Har tre blastisar i frysen men av 4 fet så har jag fåt tre missfall och ett ägg som blev plus och sen minus innan testdagen. Känns inte som att fet funkar för min kropp.


    Nej så tråkigt!! Och så kämpigt för dig med så många missfall. Har du gjort i naturlig cykel eller fått några hormoner?
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-02-24 15:55:01 följande:

    Nej!!! Är du säker? Stor stor kram

    Jag testade minus igår och har fått en blödning så kommer köpa ett nytt trepack och så räknar med äggplock i april/maj. Har ni några i frysen?


    Vad tråkigt! :( Har ni gjort färskförsök denna omgången också eller var blastisen från tidigare försök?
  • Etta

    Hur går det för er? Vi var igår på första konsultationsmöte på nordic ivf och om amh-värdet ser bra ut ska köra igång vid min nästa mens, om ca 10 dagar! Går fort när det är privat alltså! Vi ska testa korta protokollet nu, körde långa vid våra två tidigare ivf men läkaren tyckte inte det fanns någon anledning för oss att göra det nu, då jag också tidigare haft besvär med överstimulering. Men fy vad läskig den där andra sprutan som inte var en penn-spruta såg ut! Fattar inte hur jag ska kunna ta den på mig själv...!

  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-03-01 19:28:29 följande:

    Va spännande! Var ligger Nordic IVF? Är det bra där?


    Ja, det känns spännande! Ligger i Göteborg. Som sagt bara varit där nu på första besöket men det kändes bra, vänlig och förtroendeingivande läkare och en väldigt gullig sjuksköterska som försökte puscha mig förbi sprut-ångesten! Var går ni nånstans?
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-03-11 20:51:30 följande:

    Hur går det för er andra? Vi kör igång ett nytt trepack nästa vecka då jag börjar med nässpray. Någon mer som kör igång snart?


    Vi kör igång med korta protokollet vid min nästa mens, runt påsk typ. Så borde bli rätt nära med äp för oss va?! Fattat det som korta protokollet är ca två veckor kortare än långa. Nu försöker jag ladda upp och komma över sprutskräcken, känns värre denna gången än för tre år sen av nån anledning.
  • Etta
    snuttjohan skrev 2018-03-12 11:17:17 följande:

    Lycka till! Skönt att ni kunde komma igång så snabbt! Jag väntar på mitt första VUL i nästa vecka, är i v 8 (7+0) idag.


    Åh så spännande! Håller tummarna!!
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-03-13 21:09:17 följande:

    Ja, det tror jag. Räknar med ÄP runt 20/4. Min man är bortrest veckan innan så jag får spraya en vecka extra. Kul att vi ligger så nära. Var gör ni era behandlingar?


    För oss borde det bli äp i början av v 16 om jag räknat rätt! Och mensen kommer som den ska. Vi går på nordic ivf i Göteborg. Ni gick i Stockholm va? Vi har gjort tidigare försök på Sahlgrenska sjukhuset så detta blir första privat.
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018