Inlägg från: Anonym (Ovädersmannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ovädersmannen)

    Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?

    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 13:10:03 följande:

    Speciellt när det är så viktigt för oss kvinnor som ni så gärna vill ha?

    Det är riktigt deprimerande  speciellt om man söker lite mognare killar. Kläder gör mannen;)


    Vilka "NI"? Jag bryr mig inte så mycket om vad en kvinna klär sig så länge det inte är i trasor eller något helt ur mode på alla fronter. Det viktiga är hennes personlighet och att hennes utseende behagar just mig. Kläder är sekundärt.

    Jag klär mig själv normalbra, men lägger inte nån större vikt vid det. På en dejt eller på en intervju försöker jag klä upp mig lite, men bryr mig förstås inte om att det ska vara dyra kläder eller det allra modernaste. Jag vill inte dejta en kvinna som ser på kläder på det viset.
  • Anonym (Ovädersmannen)
    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 13:10:03 följande:

    Speciellt när det är så viktigt för oss kvinnor som ni så gärna vill ha?

    Det är riktigt deprimerande  speciellt om man söker lite mognare killar. Kläder gör mannen;)


    Varför är det viktigt för dig att män klär sig snyggt då?
  • Anonym (Ovädersmannen)
    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 18:48:47 följande:
    Så moget av dig! Var och en blir salig på sin cocktail. Avgudar män med stil som ser eleganta och snygga ut som anstränger sig för att falla mig i smaken.
    Är det allt? Inte nåt i personligheten som du tänder på då? Eller är det att du antar att de som klär sig snyggt har en viss personlighet du faller för kanske?
  • Anonym (Ovädersmannen)
    Anonym (snygga män) skrev 2018-02-18 19:20:08 följande:
    Nej personligheten är väldigt viktig likaså intelligens och intressen. Men det räcker inte utan ett tilltalande yttre, och en sexig utstrålning.
    Snygga kläder kan vem som helst sätta på sig. Varför värdera det så mycket? Du kan ju bli ihop med en skitsnygg intelligent luns som inte kan alls klä så, MEN du kan ändra om hans klädstil på en dag och få se honom i de kläder du vill.

    Är det alltså hans sinne för mode och klädstil som du faller för?
  • Anonym (Ovädersmannen)
    Anonym (D.D.) skrev 2018-02-18 19:23:05 följande:
    Nej, om man inte går klädd som en gris är personligheten A och O.
    Precis, det är personligheten, eller snarare självförtroendet, hur man för sig och vad man säger som spelar roll.
  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 19:22:54 följande:
    Lågt att försöka få det till att kvinnor är dummare. Förlöjliga kvinnor... Ack så vanligt.

    Alla kvinnor VET så väl, att män bryr sig såååå mycket. Vi har växt upp med det genom hela livet.

    Visar vi vår kvinnlighet uppmuntras vi. Det är hur tydligt som helst. Sätt på en kvinna högklackat och klänning och låt henne gå runt i ett köpcentrum, eller i någon statskärna, och räkna mäns blickar, jämfört med om hon klär sig mer könsneutralt..... Men (!) ju högre uppsatt man är som kvinna desto mer respekt får hon om klädseln blir mer manlig. Kvinnor som visar mer hud har man genom forskning sett får mindre respekt. Det manliga modet är inte så varierat och snygga män kan klä sig lite hur som helst. Som kvinna döms man och beröms man utefter klädsel på ett helt annat sätt.

    Det handlar om normer och strukturer.

    Nej ni män bryr er inte påstås det, ändå är det ju självklart att män kollar porr tex. Då är det helt okej att vara visuell. Men då påstår ni ju att porr är Såååå varierat. Det konstiga är att man aldrig ser det när man går in på de stpra porrsajterna och möts av smala midjor och unga kvinnor. Är det någon kvinna som klagar på att hennes man kollar på snygga kvinnor är hon galen. Det gör ju alla män, heter det då...

    När man söker kärlek väljer både män och kvinnor partners utefter personlighet. Tänk på alla män som får kvinnor som inte klär sig något speciellt. (nu är iofs det manliga modet inte så svårt att följa)
    Snacka om att generalisera!

    Angående porr så är det en liten del av män som producerar en väldigt stor del av all porr som läggs upp, alltså en liten del av alla "smaker". Jag avskyr den porr som  läggs upp då den är stereotypisk, okreativ, ointelligent etc... Däremot finns det ganska mycket egenproducerad porr som par lägger upp numera och den gillar jag mer, och den visar kvinnor i alla möjliga dess former.

    Jag tror det finns många män som inte gillar den porr är mainstreamporren.

    Förresten var har du hört att "NI" (män) påstår att porr är så varierat??? Nån av dina vänner som sagt det eller har du sett nån undersökning/data på det?

    Det är många män som tänder på businesskvinnor också, kvinnor med makt, det är hur sexigt som helst.

    Det är också självklart att straighta män vill i regel ha kvinnor som visar sin kvinnlighet, på samma sätt som kvinnor vill i regel ha män med manlighet. Det är helt naturligt... Men de behöver ju inte ha 100% kvinnlighet utan ofta är det en mix Ser du något problem i det?

    Du som är kvinna borde i stället lyssna på vad män har att berätta i stället för att skriva som att du vet allt om vad män gillar och vad män tycker. Det tror jag inte du vet mycket om.


  • Anonym (Ovädersmannen)
    Anonym (D.D.) skrev 2018-02-18 19:34:16 följande:
    Ja. Är man självsäker blir man inte själv länge. Jag har själv testat att gå ut och

    1) Uppvisa överdrivet självförtroende

    2) uppvisa mitt normala goda självförtroende

    3) Visa mig blyg och försynt.

    Resultat

    1) Kvinnor i mängder. Har hånglat upp och haft sex med flera kvinnor samma kväll exempelvis.

    2) Helt oktober. Får kvinnor då och då

    3) Den gång jag testade visade kvinnorna absolut noll intresse.
    Det känner jag så väl igen!
  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 19:59:40 följande:
    Jag är ute efter att kvinnor döms för utseendefixering, men när det gäller mäns uposlattning för kvinnors utseende kollras det bort. Då kan man plötsligt påstå att det inte stämmer. Helt utan vidare.

    DU är ett levande exempel på hur du såååå lätt kan förklara att män inte bryr sig. Alla tecken vi kvinnor ser, och upplever, i år, efter år, efter år, är fel.

    Jag har debatterar om porr flera gånger och alltid kommer svaren att jag har fel. Jag brukar gå in på porrsajter bla under dessa debatter och kan INTE se det männen ser (De påstår att det är alla möjliga kroppar och åldrar). Visst finns det egenproducerade porr men mycket av den är också "falsk". Hur som helst är det inte den typen som slår emot en om man söker porr. Det finns så klart även egenproducerad men den är betydligt svårare att hitta.

    Jag har inget problem med att män vill ha kvinnlighet. Problemet är att ni förnekar att det betyder något, fast vi kvinnor så väl vet att det gör det. Ni vill gömmer er bakom en sten. Kikar upp och skriker "det är kvinnornas fel".... Sedan dröjer det inre många sekunder förrän ni dyker fram igen bakom stenen dräglande efter en vacker och sensuell kvinna.

    Jag tycker inte det är konstigt, men jag är trött på männs dubbelmoral. Den står mig upp i halsen.
    Jag ruggar när du skriver "vi" och "ni" hela tiden. Jag tillhör mer människosläktet än manssläktet, och för övrigt är jag en individ som kan vara mer lik en lesbisk kvinna än en heterosexuell man.

    Jag tycker också det är svårt att hitta egenproducerad porr faktiskt, och särskilt sådan porr som går ifrån mainstreamporren. Ja en del av den är också falsk med skådespelare. Jag vet inte om det är så att tabun för porr gör att mestadels dominanta, pengagiriga, okreativa män med mycket testosteron och en förenklad kvinnosyn som vågar göra porr och lägga ut? Om man ska göra en längre porrfilm med bättre mans och kvinnosyn så måste man ha män och kvinnor som är villiga att ställa upp. Det är inte helt lätt att få tag på. Hade tabun för porr varit mindre så hade kanske variationen av porr varit mycket större, då fler kunde göra porr och det kunde börja delas upp i "intim kärleksfilm" och "porr", där "porr" är sån där idiotförklarad porr som alltid översvämmas på porrsidorna.

    Jag har massor av ideer till enligt mig "bättre" porr, mer kreativ porr, och ibland stöter jag på nån sån videosnutt, men det är väldigt ovanligt.

    Men, det är möjjligt att majoriteten av män går lös på mainstreamporren... Jag tillhör dock inte dem, är allergisk mot sån porr ska tilläggas!

    Du pratar om en viss grupp av män som hörs mest och som inte representerar en annan stor grupp män som har sunda värderingar om kvinnor och som kanske inte hörs lika mycket.


  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 20:08:05 följande:
    Varför går du ut för att träffa kvinnor och spelar olika roller?

    Min karl och jag växlade mail och pratade i telefon i flera hundra timmar, flera månader, innan vi träffades. Jag vill känna att jag trivs med personen, och han med mig, innan jag träffar någon.
    Det är väl bra att få det bekräftat vad kvinnor i allmänhet faller för. Är det bättre att träna bort sin blyghet eller är det bättre att behålla den och tro att kvinnor faller för ens blyghet? Min erfarenhet säger mig också att kvinnor inte faller för blyga försynta män i allmänhet (men det finns ju undantag förstås). Så om man är blyg kan det vara bra att träna på att inte vara det för mycket. Vissa män tror t o m om de är oerfarna att kvinnor faller för dörrmattor. Mer fel kan det inte bli.
  • Anonym (Ovädersmannen)
    New Dawn skrev 2018-02-18 21:10:56 följande:
    Nu gick det tydligen bra att generalisera. Ja, just de! Om kvinnor får man ju det. Så klart. Glömde. Män är ju individer,(!) bra och dåliga, blyga eller självsäkra, men kvinnor är av samma skrot och korn. Lite som boskap.
    Jag skriver "i allmänhet", och mina erfarenheter på flera ställen, för att undvika att generalisera. De gjorde inte du. Det får mig att tro att du inte är intresserad av att föra en lugn och sansad diskussion om ämnet vi pratade om du bara ska hacka på en.

    Om du kommer fortsätta så här så vill jag inte diskutera med dig mera.
Svar på tråden Varför bryr män sig så lite om kläder och utseende generellt?