Inlägg från: Anonym (Kinky_vi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kinky_vi)

    Det här med att bli "rejält utfylld"

    För mig är det viktigt att det känns att man blir rejält utfylld när man har sex. Ligger nog mycket på det psykologiska planet och inte så mycket rent fysiskt. Har en UG-läggning och för mig ingår en grov och ståndaktig penis i bilden av att vara man. Vet av tidigare trådar att det kommer att bli en massa konstiga mothugg och förmodligen snack om normalfördelningar och annat som jag inte bryr mig om. Jag har min bild av hur en man bör vara utrustad för att falla mig i smaken och det kan ingen normalfördelningskurva i världen ändra på.

  • Anonym (Kinky_vi)
    Anders 386 skrev 2018-03-02 15:53:36 följande:

    Jag tycker det är väldigt normala svar här. Dvs väldigt olika. Det finns många olika åsikter om vad kvinnor tycker är bäst när det gäller storlek på kuk. Det finns inget generellt svar som gäller för alla kvinnor. Framgår ju ganska tydligt i alla "storlekstrådar". Var gränsen går för att kallas "grov" är ju självklart en helt subjektiv bedömning beroende på vad kvinnan träffat på tidigare. Ganska ointressant att diskutera eftersom det inte finns något rätt eller fel utan allt är bara tyckande.


    Ett ovanligt klokt inlägg för att vara i en storlekstråd på FL. Självklart är det högst individuellt vad man njuter av och vad man tänder på och det finns inget som är rätt eller fel när det gäller sex mellan vuxna människor som har frivillig sex med en eller flera partners. Är själv UG och jag är rätt säker på att det är en avgörande faktor för hur jag ser på sex och vad jag njuter av. För min del är vissa typer av smärta samtidigt kopplade till lust och njutning. Älskar helt enkelt den lite smärtsamma njutningen att bli tagen hårt av en maskulin man med en grov och hård kuk. Om vi talar om att känna sig ordentligt utfylld så finns det nog inget som slår känslan av att ha en grov i fittan och samtidigt en annan grov i stjärten. Är helt enkelt underbart att börja med att rida min man och sedan böja sig fram och under smek och djupa kyssar känna hur en grov kuk tränger in i det andra hålet. Där med inte sagt att jag inte kan njuta av ett långt förspel med kyssar och smek som gärna får innehålla oljemassage lek med fingrar i fittan och annat njutbart.
Svar på tråden Det här med att bli "rejält utfylld"