Inlägg från: Anonym (stackars) |Visa alla inlägg
  • Anonym (stackars)

    Ni som är emot böner/välsignelser i kyrkan med skolor och förskolor känner ni likadant för andra religioner?

    TwoThousand skrev 2018-03-07 18:55:22 följande:
    Ja, alltså är folk emot välsignelser i skolor och förskolor vill man inte få det lättare i livet alternativ fördelar och en väldigt säker framfart på vägen!
    Om du bara visste hur mycket ont religion kan göra.
  • Anonym (stackars)
    TwoThousand skrev 2018-03-07 19:12:14 följande:
    Religion kan inte göra något ont i världen det var djävulen och det bör du veta själv innan du gör vilseledande inlägg om ämnet, vi har mättat många magar och get tak över huvudet för många människor.
    Djävulen är ju en del av din religion lika mycket som gud. Ondska lika mycket som godhet, eller enligt mig, mycket mer ondska än godhet.

    Den religion som jag har växt upp med och dagligen haft omkring mig kräver att jag ska dö för något som, enligt religionen, gud själv bestämde att jag skulle vara. Något jag inte fick välja, men som jag ska dödas och straffas för. Vad är det för godhet egentligen?
  • Anonym (stackars)
    oanonym skrev 2018-03-07 21:26:03 följande:
    Skulle du vilja att dina barn fick en välsignelse av Jehovas Vittnen varje dag i skolan? Eller av en imam?

    Om inte, varför??
    TwoThousand är väl JV?
  • Anonym (stackars)
    TwoThousand skrev 2018-03-08 17:59:56 följande:
    Blir någon välsignad sker det mirakel vare sig du vill det eller inte.. Flört
    Du hade med andra ord inga egna svar, tankar eller reflektioner. Bara sånt som din sekt lärt dig att kräkas ut.

    Du vill med andra ord inte vara vare sig trevlig eller tydlig. Du förstår förstås att du inte omvänder någon så som du uttrycker dig. Du gör det inte av omsorg av andra utan för att må bra själv. Vilket betyder att du mår ganska dålligt. Jag tycker genuint synd om dig som måste trycka ner andra för att må bra själv.
  • Anonym (stackars)
    TwoThousand skrev 2018-03-09 19:24:57 följande:

    Ja du mår verkligen väldigt dåligt verkar det som, vill du ha min hjälp med det?


    Älskar alla mina med människor även om vi är fiender kan hjälpa dig i livet med!


    Ja, hur skulle du må om din gud krävde att du skulle dödas för till exempel din ögonfärg, och hela din familj höll med guden och stod med svärdet i handen, redo att döda dig nästa gång du var i närheten?
  • Anonym (stackars)
    TwoThousand skrev 2018-03-10 01:50:13 följande:
    Ja, det hade väl varit fruktansvärt om det vore verkligheten!
    Det är min verklighet. Det är ju bra i alla fall att du har så pass mycket empati att du kan se att det är fruktansvärt.
  • Anonym (stackars)

    Jag fick paket idag från min tvillingbror. Han hade fått lov att skicka lite saker från min barndom till mig. Han hade skrivit ett brev där han varnade mig från att kontakta min familj och att jag absolut inte ska återvända till vårt hemland eftersom mitt brott mot guds lagar har kommit ut. Det var också med bilder han fått ta från när de slängde hela min existens i en tunna och satte eld. Till och med mitt födelsebevis. Min brors brev var undertecknat av två av min familjs religiösa överhuvuden, och det var också med ett formellt brev som varnade mig för straff från dem i religionens och gudens namn.

    Vad som händer nu vet jag inte riktigt, men jag har i alla fall haft ett mått av tur. De kom i alla fall inte och hämtade mig.

    Den som påstår att religion inte är av ondo har aldrig upplevt abrahamitisk religion på rikitigt, bara ett tillrättalagt simulacrum.

Svar på tråden Ni som är emot böner/välsignelser i kyrkan med skolor och förskolor känner ni likadant för andra religioner?