Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Tror ni jag är gravid?

    Anonym (Ungdom) skrev 2018-03-08 00:32:39 följande:

    Om du har ont på din vänstra sida låter det inte bra. Det kan vara utomkvedshavandeskap. Om du har ont på din högra sida(goddag-handen/skriv-handen)är det vanligt vid graviditet.

    Men det kan också vara totalt ofarligt.

    Jag tror att en abort görs med hjälp av ett piller man kan ta hemma. Skrapning görs på sjukhus. Skrapning är inte så bra om man vill ha barn i framtiden.

    När det gäller kondomer rekommenderar jag de som heter easy. De går aldrig sönder. Min kompis köpte extra starka men de gick alltid sönder. Easy använde jag till många olika snoppar. De gick aldrig sönder. Jag köpte mina på sjukhuset.jättebilliga där och jag fick alltid massa gratis också. i mataffären är de svindyra.


    Lätt kramp vid ena äggstocken är fullt normalt i tidig graviditet. Jag fick lära mig av en gynekolog att den ena äggstocken styr graviditeten, och att det kan variera beroende på person och graviditet vilken det blir. Måste alltså inte alls bero på utomkveds.

    En vän till mig gjorde abort och höll mig uppdaterad hela tiden. Det kanske varierar i landstingen, men där hon gjorde så tog hon ett piller första dagen och nästa dag fick hon vara på sjukhuset i flera timmar för att ta det/de resterande pillerna och blöda ut allt. Man KAN säkert göra det hemma, men det är skapligt smärtsamt. Är problemet att föräldrarna inte ska veta så tror jag att det är oundvikligt om hon gör aborten hemma.

    Dessutom, TS, du är 18 år. Det är bara du som bestämmer vad dina föräldrar ska få veta eller inte veta. Det är lättare att hitta på någon historia om varför du är borta i flera timmar, än det är att låtsas att allt är okej när du egentligen har jätteont.
Svar på tråden Tror ni jag är gravid?