Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Bjuden på barnfritt bröllop, har ammande 4-månaders

  Mån 12 mar 2018 22:34 Läst 38150 gånger Totalt 260 svar
  Visar endast inlägg av Bli3ifamiljen - Visa alla inlägg
 • Mån 12 mar 2018 22:34 #54
  Anonym (barnfritt) skrev 2018-03-12 13:52:28 följande:

  Vi ville ha barnfri bröllopsfest, men en av släktingarna till min man bara skulle ha med sig sin 9-månaders. I mitt huvud äter ett så stort barn mat och kan lätt klara sig utan mamma i 4 timmar om hon ska på bröllopsmiddag. Jag vet dessutom att barnet känner sina morföräldrar mkt väl och att de barnvaktat barnet förut. De bor dessutom nära platsen för bröllopet och skulle kunna vara där på 10 min om mamman skulle behövas.

  Men det blev världens grej av det, vilket slutade med att de tog med sig barnet. Ungen skrek hela middagen (det var för sent och de kunde inte få barnet att somna.) Båda föräldrarna var helt upptagna med barnet hela kvällen och njöt knappast av varken mat eller sällskap. De bara förstörde för oss andra och framförallt oss brudpar som lagt ner otroligt mycket tid och en del pengar på att fixa denna fest. Vi hade folk tillresta från andra sidan Sverige för att fira oss men det enda de fick ut var att höra på barnskrik.

  Varför kom de ens liksom? Det kändes verkligen som att det bara var "för att". Deras barn hade rätt att vara med enligt dem, sedan att det verkligen förstörde vår fest brydde de sig inte om.

  Skitstörigt. Och nej, vi umgås inte med dem längre.


  Att ha med ett ammande barn på ett bröllop borde inte vara något större problem. Däremot så borde de ha visat hänsyn och gått ifrån bordet vid middagen om barnet skrek. Det är att visa hänsyn och speciellt då ni velat ha barnfritt, då borde de ha tänkt efter lite extra.
 • Mån 12 mar 2018 22:36 #55

  Jag har varit på ett bröllop som var barnfritt och då fick inte ens barn som ammades komma med, vilket innebar att personer fick tacka nej fast de egentligen ville komma.

 • Tis 13 mar 2018 10:42 #92
  Inga bekymmer skrev 2018-03-13 07:45:40 följande:

  Då var brudparets vänskap med de som de bjudit inte mycket värd. Konstiga människor!


  Ja man undrar lite varför de bjöd de alls. Bebisen var inte ens 3.5 månad och de som skulle kunnat tagit hand om barnet var själva bjudna på bröllopet.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll