Inlägg från: Anonym (kottar667) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kottar667)

    Varför har jag tröttnat på sex?

    Hej!

    Jag har en fundering över livet och sexlivet i synnerhet. Jag är 37 år, kvinna, har haft längre och kortare förhållanden. Jag har aldrig fått orgasm med en man. Varit nära 2 gånger men det krävs enorm koncentration för mig för att det ska funka. När jag onanerar klarar jag av det på högst 30 sekunder haha, men då är det också bara klitorisstimulans som gäller. 

    I alla fall. Jag har tröttnat på sex, och inte bara av anledningen att det är svårt för mig att komma. Jag tänker att jag nog inte är ensam om detta, vad säger ni? Sex för mig genom åren har alltid varit att killarna alltid vill, och därmed tar bort spänningen för mig (ska vi, ska vi inte?). Till viss del tjat från killar, och när man väl ligger i sängen får man vara på sin vakt och kan inte slappna av, för det har hänt mig mer än 1 gång att killen försöker få till det analt och utan att förvarna bara försöker trycka in den. Jag ser inte längre poängen med att ligga med killar. Detta förhindrar såklart mig från att ha ett förhållande. Jag vill gärna bli kär och i början funkar sexlivet bra i den mån att jag vill (även om jag inte kommer). Men efter 2 år är min lust borta. Det underlättar inte heller att killar ofta fiser och rapar och är allmänt snuskiga bara för att "nu har vi träffats så länge, nu kan vi vara naturliga". Är det någon som känner igen sig? Jag har verkligen inte hittat EN ENDA KILLE som lyckats ge mig orgasm - och jag har ändå legat med runt 30. Och jag är inte tyst om vad jag gillar, men det funkar ändå inte. Jag är less på att sex går ut på att killen ska komma "sen är det över". 

    Långt inlägg kanske... men ska livet vara såhär? Jag vill också kunna njuta av sex, och kunna slappna av utan att killen ska göra porrfilm av allting och köra in den där bak. Herregud alltså. Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Varför har jag tröttnat på sex?
  • Anonym (kottar667)

    Tack för det sjukt otrevliga svaret som bara kan komma från en man. Det är väl snarare INTE mitt problem om jag kan komma på egen hand. Jag menar att det finns en klitoris, men de flesta killar bryr sig inte om den. Kommunicera som en åsna? "Jag vill att du smeker mig på klitoris, inte för hårt, men länge". Är det svårt att förstå? I övrigt kan du gå vidare i livet och lämna denna tråden. 

  • Anonym (kottar667)

    Det är inte förbjudet att röra sig alltså? Då ska jag testa det, TACK, du har räddat mig! Verkligen tack. Att jag inte kom på det själv? Krävs en man för att jag ska komma på det. Ha en trevlig dag nu, min alldeles egna problemlösare, du borde få nobelpris. 

  • Anonym (kottar667)
    Anonym (samma här) skrev 2018-03-19 14:02:11 följande:

    Beklagligt att du haft så dåliga upplevelser och inte hittat en enda kille som du lyckats med. Jag har liknande erfarenheter och har aldrig heller kommit med en kille trots att jag är nära 50.. Har alltid behövt kuta in på toa och avsluta eller hjälpa till för brinnande livet för att komma så att upplevelsen gått förlorad. För mig har orgasm inte ens varit något jag sett i samband med sex, bara när jag onanerat själv, då jag kommer riktigt snabbt. Några minuter högst, fast vill då gärna dra ut på det för att det är så otroligt skönt och upphetsande när jag gör det själv, något jag aldrig kommit i närheten av vid sex!


    Hej och tack så mycket för ditt svar! Känns skönt att någon har upplevt samma. Även om jag inte önskar det för någon av oss, såklart. 

    Jag kan känna igen mig i hang-ups angående osäkerhet på hur man ser ut, och verkligen i det där med att man oroar sig för att de ska tycka man tar "för lång tid" på sig, för det krävs lite tid för att det ska funka. Oro över utseendet har jag nog släppt nu med åldern, (killar vill ändå ligga med vad som helst, haha) men har också samma problem som du att sexlusten kan minska när jag kommer för nära en man känslomässigt. Det tycker jag är lite skumt, och trist. 
    Och det där med orgasmjägare, absolut, håller med om det. 
    Jag är också väldigt kåt i början, och gillar själva penetrationen osv, men sen är det som att det tar stopp.

    Tack för ditt inlägg! Det var givande :)
  • Anonym (kottar667)
    Tom Araya skrev 2018-03-19 13:58:21 följande:
    Jag lever med en kvinna som har jättesvårt att komma. Hon klarar det ibland själv, helst då med en kraftfull vibrator, men hon har aldrig lyckats när vi är tillsammans och ej heller har jag lyckats ge henne en orgasm, trots mycket ansträngning.
    Tack så mycket för ditt svar och dina åsikter. Intressant att höra det ur en mans synvinkel. Jag tar till mig dina tips :) 
  • Anonym (kottar667)
    Anonym (Kelly) skrev 2018-03-19 14:36:01 följande:

    Har haft samma man i 14 år. Tog säker 4 år innan jag fick orgasmer med honom . Och nu kommer vi med varandra.

    Det handlar om att lita på sin partner och kunna slappna av med.

    Förstår inte varför du inte skaffar en partner?


    Tack för svaret och att du delade med dig. Det låter ju lovande. 
    Anledningen till att jag drar mig för att skaffa en partner igen är rädslan för att jag inte kommer komma med honom heller och att jag därför inte kommer kunna ge honom allt sex han vill ha.
    Och upplevelser jag har haft med ex: jag har ofta velat vänta i alla fall en månad innan jag har sex med en ny kille, vilket jag inte tycker är orimligt lång tid överhuvudtaget. Ett ex bemötte detta genom att slänga igen dörren i ansiktet på mig när jag skulle gå hem en kväll utan att han fått ligga. Han var 38 år så jag förväntade mig kanske mer mognad av honom. Det har gett mig känslan av att killar vill ligga direkt, och om jag då tar 4 år på mig att komma, kommer både han och jag tröttna, han kommer stressa mig även om han inte menar det.

    Men jag tar faktiskt till mig av alla era råd och ska försöka satsa på att känna mig stabil och avslappnad nog med en kille så att huvudet också slappnar av. Frågan är bara om det finns killar som orkar vänta på mig några månader. Jag har inget emot att ge oralsex, det gillar jag och det är jag bra på, så får väl ta till det under de första månaderna... 
  • Anonym (kottar667)
    Tom Araya skrev 2018-03-19 14:55:03 följande:
    Jag kan inte svara för andra, men för mig personligen så skulle jag nog tycka att några månader, om vi dejtat hyfsat frekvent under den tiden, vara i längsta laget. Men det hänger nog också mycket på vad jag känner och tror om framtiden. Att få oralsex skulle helt klart underlätta och det är något jag verkligen gillar, men det skulle samtidigt kännas konstigt att under så lång tid bara få oralsex och inte ge något tillbaka. Dock njuter jag mycket av oralsex, då helst både av att få och ge, att jag hade kunnat leva med det som enda sexuella aktivitet under en kortare period.
    Men det jag inte riktigt förstår är att sexet KOMMER ju bli av, även om det dröjer. Varför är det då jobbigt att vänta? Onani finns ju för män också, och närheten kan man ju ha ändå fram till sexet. Och om mannen respekterar att jag vill vänta, tänder jag ännu mer på honom och det kommer bli värt hans väntan. Det har jag upplevt med en enda person, det där med att han accepterade min väntan, det blev till slut JAG som fick förföra honom vilket var kul och lite av en utmaning. Det gick inte för mig såklart haha, men det var hett ändå. 
Svar på tråden Varför har jag tröttnat på sex?