Inlägg från: Anonym (samma här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (samma här)

    Varför har jag tröttnat på sex?

    Anonym (kottar667) skrev 2018-03-19 13:36:06 följande:

    Hej!

    Jag har en fundering över livet och sexlivet i synnerhet. Jag är 37 år, kvinna, har haft längre och kortare förhållanden. Jag har aldrig fått orgasm med en man. Varit nära 2 gånger men det krävs enorm koncentration för mig för att det ska funka. När jag onanerar klarar jag av det på högst 30 sekunder haha, men då är det också bara klitorisstimulans som gäller. 

    I alla fall. Jag har tröttnat på sex, och inte bara av anledningen att det är svårt för mig att komma. Jag tänker att jag nog inte är ensam om detta, vad säger ni? Sex för mig genom åren har alltid varit att killarna alltid vill, och därmed tar bort spänningen för mig (ska vi, ska vi inte?). Till viss del tjat från killar, och när man väl ligger i sängen får man vara på sin vakt och kan inte slappna av, för det har hänt mig mer än 1 gång att killen försöker få till det analt och utan att förvarna bara försöker trycka in den. Jag ser inte längre poängen med att ligga med killar. Detta förhindrar såklart mig från att ha ett förhållande. Jag vill gärna bli kär och i början funkar sexlivet bra i den mån att jag vill (även om jag inte kommer). Men efter 2 år är min lust borta. Det underlättar inte heller att killar ofta fiser och rapar och är allmänt snuskiga bara för att "nu har vi träffats så länge, nu kan vi vara naturliga". Är det någon som känner igen sig? Jag har verkligen inte hittat EN ENDA KILLE som lyckats ge mig orgasm - och jag har ändå legat med runt 30. Och jag är inte tyst om vad jag gillar, men det funkar ändå inte. Jag är less på att sex går ut på att killen ska komma "sen är det över". 

    Långt inlägg kanske... men ska livet vara såhär? Jag vill också kunna njuta av sex, och kunna slappna av utan att killen ska göra porrfilm av allting och köra in den där bak. Herregud alltså. Vad ska jag göra?


    Beklagligt att du haft så dåliga upplevelser och inte hittat en enda kille som du lyckats med. Jag har liknande erfarenheter och har aldrig heller kommit med en kille trots att jag är nära 50.. Har alltid behövt kuta in på toa och avsluta eller hjälpa till för brinnande livet för att komma så att upplevelsen gått förlorad. För mig har orgasm inte ens varit något jag sett i samband med sex, bara när jag onanerat själv, då jag kommer riktigt snabbt. Några minuter högst, fast vill då gärna dra ut på det för att det är så otroligt skönt och upphetsande när jag gör det själv, något jag aldrig kommit i närheten av vid sex!!


    Kan vara kåt som attan under förspelet och tycka knullandet är extremskönt men inte på den nivån att orgasmer är aktuella. Jag tycker inte heller det är särskilt skönt att ha fingrar och tunga i mitt underliv mer än bara en kort stund. Känns mest obehagligt efter en stund eller att jag börjar tappa känseln, börjar göra ont, fel takt eller klumpiga fingrar!!!

    Detta har också fått mig att känna väldig press med män som oftast är orgasmjägare och fått mig att känna mig så misslyckad, att jag liksom berövar dem hela upplevelsen. Så fejkar hellre än att göra dem besvikna. Jag föredrar numera att ge vid sex och undviker såna där givarkillar som ska fokusera totalt på kvinnans njutning..jag blir bara spänd och uttråkad.

    Har också haft en del pojkvänner med äckliga vanor som du nämner, vilket sänkt min sexlust ytterligare. Fisar är no no..och dålig kroppshygien och slentriansex. Killar bli alltför snabbt bekväma på FEL SÄTT;I


    Det låter helt fruktansvärt att killar försökt köra in kuken i din anal utan förberedelser...aldrig råkat ut för och skulle nog anmält direkt. Har du haft bra kommunikation med dina killar?

    Jag tröttnar också på ex efter ett par år med samma..känns bara förutsägbart och svårt att utveckla sexet och vara kreativ när man kommit varann nära känslomässigt. Det är som att jag tappar det sexuella då, känner inte åtrå när vi kommer för nära. Vill då börja om med nån ny.

    Jag tror att mycket av problematiken med mina svårigheter att få orgasm självklart är psykiskt eftersom jag kommer så snabbt själv och faktiskt kommit med två kvinnor oralt;) Trots att jag känt mig både älskad, sexig och accepterad så har jag haft en hang up att de ska tröttna pga att de tar för långt tid, ont i käkar, nacke mm. Jag vill heller  inte såra och har svårt att slappna av och våga tappa kontrollen rent allmänt i livet, lite missnöjd med hur jag ser ut därnere, haft lätt för infektioner, jobbigt med oralsex efter rakning pga sveda mm, hatar stubb, bubblig mage, för hård tunga, för lös tunga...ja listan kan göras lång varför man kanske spänner sig.

    Vad tror du dina svårigheter beror på?

  • Anonym (samma här)
    Anonym (Man) skrev 2018-03-19 14:09:15 följande:
    Om du legat med 30 och inte fått nån av dem att hitta rätt sätt så är det du som gör något fel.

    Dessutom är det ju inte förbjudet för dig att röra dig själv under samlag.
    Tjejen har nog redan fattat detta och ligger sannerligen inte som en död fisk vid sex, men faktumet att hon inte kan slappna av psykiskt eller fysiskt med någon man är väl ganska sorgligt i sig eller hur? Nog därför hon startat tråden för att få tips och höra om det finns andra, knappast bli blaimeshamad av någon oempatisk man!!
  • Anonym (samma här)
    Anonym (Man) skrev 2018-03-19 14:26:12 följande:
    Ja, det där löser ju faktiskt exakt det problemet du säger dig ha. Så nu kan du lägga ned din tråd.
    Är det någon som ska lägga ner så är det du!
  • Anonym (samma här)
    Anonym (märkligt) skrev 2018-03-19 14:44:57 följande:
    Känner igen mig i allt du skriver. För mig har sex mest blivit lite kladdigt och besvärligt. Får också själv endast orgasm när jag fixar det själv. Det jag fetat av ditt inlägg ovan, är nog lite madonnna-horan-komplexet. Jag vill väldigt gärna ha närheten, men inte själva sexet. Helsjukt ju.
    Vad är det som gör att du upplever det kladdigt och besvärligt? ÄR du i en fast relation själv?

    Intressant perspektiv på varför man eventuellt slutar vilja ha sex men ändå vill ha närheten. Har aldrig tänkt på det så, har mer satt det i samband med att det infinner dig någon spärr när man kommer nära känslomässigt som för vissa kan kännas nästan incestuöst med sex? Men utan att förstå varför? Däremot föredrar jag rollen som hora hellre än madonna vilket kanske kan förklara den bristande lusten i ett längre förhållande? En hora har mer kontroll än en madonna som ska  vara fulländad, god och till lags. Det finns inga utrymmen för att vara skitig, utåtagerande och operfekt.
  • Anonym (samma här)
    uffe 2 skrev 2018-03-27 10:23:22 följande:
    Jag förstår att när den känslomässiga närheten ökar så avtar sexlusten och de måste man jobba bort. De ligger mycket rädslor och oro o.s.v. som stoppar upp då. Jag är likadan som man eller kan nog säga att män har ännu svårare för nära känslomässiga relationer och passionerat sex. Därav blir män ofta mentala och ego skulle jag tro och har väldigt svårt med känslomässig närhet.
    Varför är det så tror du och på vilket sätt visar sig sånt?

    Har bara märkt av denna rädsla för närhet när man börjar dejta nya killar men om man läser härinne få jag snarare känslan av att det är männen som klarar av att älska sina kvinnor i långa förhållanden och har lätt för att attraheras år efter år medan kvinnor tappar lusten.
Svar på tråden Varför har jag tröttnat på sex?