• xlf

    Min 17-åriga dotter har ingen kompis

    Min 17-åriga dotter har ingen kompis. Hemma har hon det bra, hon vet att vi, hennes mamma och pappa, älskar henne. Vi kan snacka om allt, vi kan gå på restaurang tillsammans, fika, gå på bio, se någon föreställning på stan. Men skolan, och överhuvudtaget livet utanför hemmet är jättejobbigt för henne. Hon har blivit utsatt för mobbning och oavsett vad vi gjort och hur mycket vi än försökt involvera olika rektorer och t.o.m. BUP så har det inte funkat för henne. Finns det någon annan familj med en tjej vid ungefär samma ålder här i Stockholm, i liknande situation? Har ni någon trevlig och lugn tjej, hör av er, kanske vi kan "skapa tillfället" för dom. Vår dotter älskar film, bio, laga mat, musik (rock och pop, bara det inte är Justin Bieber säger hon Glad), baka kakor, etc. Hon spelar lite gitarr också.

  • Svar på tråden Min 17-åriga dotter har ingen kompis
  • xlf

    Tro mig: jag skulle ALDRIG hänga ut min egen dotter, och ingen har identifierat någon av oss. Jag har ett gammalt konto här, där jag inte angett varken adress, telefonnummer eller eget namn.

    Tack alla välvilliga kommentarer. Jag hoppas ändå få kontakt med föräldrar i liknande situation. Jag vet att det är många ungdomar som mår dåligt, jag bara hade hoppats att det gick att få kontakt med andra i samma situation. Vänligen, hör bara av er om ni känner igen er i det här. Men det verkar som att familjeliv är mer för yngre föräldrar, så det kanske är det som är problemet.

  • xlf

    Jag gillar de senaste 2 inläggen. Men hur gjorde din mamma för att skaffa kompisar?

Svar på tråden Min 17-åriga dotter har ingen kompis