Inlägg från: samtidshjälte |Visa alla inlägg
  • samtidshjälte

    Min 17-åriga dotter har ingen kompis

    Hade tänkt att föreslå grooming på nätet. Lättare att suga till sig uppskattning om man har varit med om så mycket som kan vara sårande som du beskriver. Vilket tur att ni som föräldrar hänger ut henne och gör henne till ett lätt byte och bidrar med att dela ut precis sådan information som eftersöks.

  • samtidshjälte
    Anonym (!!) skrev 2018-03-26 00:38:17 följande:
    Din i....t! På vilket sätt hänger de ut sin dotter? Inte så att de ska sätta ut en bild på henne eller?!
    Lugna ner dig med grundlösa påhopp. Du verkar ignorera existensen av så kallade predatorer. Nä att sätta ut en bild behövs inte, hon är nog redan identifierad vid det här laget i så fall med tanke på att det är internet.
  • samtidshjälte

    Det är inte osannolikt att playdates är något udda företeelse om man är nästan  myndig. Har ni kollat upp om kommunen kan erbjuda följeslagare? Det kan annars vara ett alternativ.

  • samtidshjälte
    Anonym (mmm) skrev 2018-03-26 06:56:39 följande:
    Du har en ton som är på gränsen hela tiden i alla dina tre inlägg. Varför gör du så?
    Det är din tolkning. Jag har helt enkelt andra erfarenheter. Det är inte på något sätt avsett att provocera eller kränka utan enbart reflektera att information går att använda på flera sätt.
    xlf skrev 2018-03-26 09:10:00 följande:

    Tro mig: jag skulle ALDRIG hänga ut min egen dotter, och ingen har identifierat någon av oss. Jag har ett gammalt konto här, där jag inte angett varken adress, telefonnummer eller eget namn.


    Tro dig? Nä jag tror inte på tomten. Det där är önsketänkande från din sida. Fullt möjligt att korslänka annan aktivitet med hjälp av skräddarsydda igenkännings algoritmer och sedan göra en sammanställning.

    Hur som helst kolla med kommunen om de kan erbjuda följeslagare.

    Lycka till.
Svar på tråden Min 17-åriga dotter har ingen kompis