Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Böneutrop!

    Anonym (Joko) skrev 2018-04-10 16:40:01 följande:

    Tyvärr förs ju inte statistik för till exempel svenska tjejer som blir våldtagna av utländska män.

    Tänk det motsatta. Massvåldtäkter/gruppvåltäkter gjorda av svenska män på muslimer, "taharrush" och sexofredanen m.m. Vilket ramaskri det hade blivit!

    Men när det är svenska män/kvinnor/pojkar/flickor som våldtas av utländska män så ska det mörkas..

    Tror definitivt att de största hatbrotten sker mot svenskar och just därför ska det mörkas. Eller gå under kod 921.

    BRÅ:s sk. statistik är inte mycket att hänga i julgranen när de inte klarar av att skilja statistik från politisk agenda.. Då försvinner ju hela syftet med att föra statistik om man ska låta det styra.


    Har du fastnat i år 2015/2016? Kod 921 har väl inte använts sedan dess? Dessutom visade väl polisens statistik från 2016 inte på någon förhöjd kriminalitet bland flyktingarna?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Joko) skrev 2018-04-11 13:48:24 följande:
    Här bl a kortfattat från DN, 2016:

    "Polisen vägrar berätta hur stora resurser som går åt till att hantera flyktingvågen och den alltmer spända situationen på många asylboenden. Utredningar om våld, hot och andra brott kodas med siffran ?291? och hemlighålls för massmedia. 'Ingenting ska ut', står det i ett internt direktiv som DN läst."

    www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-hemlighaller-fakta-om-sitt-flyktingarbete/

    Betalartikel så du behöver trycka på kryss innan sidan hunnit laddas klart, om du inte är prenumerant.
    Är det inte bättre att hänvisa till länken från DN artikeln där tidningen fått insyn i statistiken från Polisen och där man inte ser någon ökad kriminaltet kopplad till flyktininvandringen 2015/2016?

    www.dn.se/nyheter/sverige/ett-fatal-brott-i-sverige-kopplas-till-flyktingar/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Det var självklart mycket jobb för polisen under 2015/2016 men det berodde inte på att brottsligheten ökade utan pga att polisens arbetsbörda ökade bl.a. pga gränskontrollerna. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    oanonym skrev 2018-04-11 15:44:55 följande:
    Och flyktingboendena, enligt polisen själv.

    Det skulle vara intressant att se en riktig undersökning, med statstik, om detta.
    Ja det var därför som brottskod 291 amvändes. Statistiken visade emellertid inte på något som avvek från annan brottsstatistik. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    oanonym skrev 2018-04-11 17:55:15 följande:

    Fast det kan ju finnas många brott gjorda av flyktingar som inte hamnat under denna kod.

    Att använda den som stöd och kalla det för statistik om flyktingar blir ju fel.


    Vilka brott tänker du på? Kod 291 användes tillsammans med ordinarie brottskoder just för att kontrollera vilken typ av brottslighet som var kopplad till den stora flyktinginvandringen
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Joko) skrev 2018-04-11 19:17:54 följande:

    På vilket sätt skulle det vara bättre? Och hur har det ens relevans för ämnet?

    Kod 291 handlade om polisens mörkande om bl a asylsökandes brottslighet. Att då ta fram statistik angående asylsökares brottslighet sett till hela Sveriges befolkning som DN gör, hur tillför det ämnet något?

    Förändrar det något om kod 291 eller asylsökares brottslighet?

    Det enda syftet med en sån artikel av DN, och av dig att länka till den artikeln, är för att förminska och flytta fokus på något annat..

    Du gör det hela tiden. Märker du inte det själv?


    Kod 291 var polisens interna kod och syftet var inte att mörka något. Polisen sammanställde all Kod 291 statistik i en rapport som sedan offentliggjordes.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Joko) skrev 2018-04-11 19:56:06 följande:

    KillBill:

    Trots att nazister är ett litet hot i Sverige (om än lika viktigt) så väljer du att lyfta fram nazism hela tiden. Det finns några hundra aktiva nazister i Sverige medan det finns flera hundratusen muslimer med en extremistisk åskådning som t ex föredrar religiösa lagar framför svenska lagarna. Dessutom finns det flera TUSENTALS muslimer som är radikala och våldsbejakande som Säpo har koll på. Alltså en blanding av allt från vilande terrorceller till återvändande isis-terrorister.

    Desamma gäller med judar och deras utsatthet. Deras största hot är också från muslimer. Men ändå lyfter du fram nazister som största hotet.

    Varför är det så svårt för dig att erkänna problemen kopplat till muslimer och islam samt till hot/våld/terror kopplat till den ideologin?

    Kristna fundamentalister som i princip inte ens existerar i Sverige och som Säpo inte ens har koll på, de verkar också vara ett stort problem för dig. Varför?

    Det är konstigt att kristna och nazister är så hemska i din världsbild medan muslimers våldsdåd och hot (trots att de är så mycket fler) förminskas in i det oändliga.

    Vore intressant veta hur dina tankegångar går.

    Normalt sett så fruktar man ju det som faktiskt är det största hotet och inte det som är det "inbillade" största hotet.

    Vad är det som får dig att inte vika en tum från din världsbild trots all fakta du fått presenterad framför dig?


    Vad snackar du om? Jag är själv kristen, varför skulle jag ha något emot kristna?

    Jag är lika kritisk mot nazister/högerextrema/rasister som mot muslimska fundamentalister/extremister och mot vänsterextrmister. Faktum är att om man skrapar lite på ytan så finns det många likheter mellan alla dessa extremister..

    Det flesta muslimer är vänligt sinnade och det hat mot muslimer som frodas i samhället (t.ex på Familjeliv) har likheter med det hat som riktades mot judar före 2:a världskriget. Det är vidrigt att se.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Thereisthat skrev 2018-04-12 22:17:26 följande:

    Ja, visst finns det där. Men står det något om utrotning och massmord i de skrifter du hänvisar till? Det var exakt det min fråga gällde. Eftersom att KillBill kategoriskt hävdade att kommunismens fundament inte står för massmord eftersom att det inte står i Marx och Engels manifest så ställde jag en motfråga om nazismens fundament, för att visa hur otroligt korkad den tanken är.


    Marx och Engels texter argumenterar inte för utrotning, förföljelse eller massmord (sedan är det en annan sak att kommunistiska samhällen som Sovjet, Kina och Nordkorea visat sig förfölja och mörda hundratals miljoner människor). Mein Kampf, de tyska nazisternas bibel är ett mycket rasistisk verk som argumenterar för att gasa ihjäl judar.

    Det är inte för inte som Mein Kampf är förbjuden i många europeiska länder någonting som inte gäller Marx och Engels texter.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    EnAnonumius skrev 2018-04-13 09:16:08 följande:

    Nej det gjorde inte de heller som grundade Nazismen. Propagerade för massmord.

    Hitler var inte en av de som  var med och utformade Nazismen Fundament.


    Marx och Engels grundade inte socialismen men deras manifest är ändå kanske det som har betytt mest för socialismens utveckling. På samma sätt kan man säga om nazismen. Hitlers skapade inte nazismen men Mein Kampf blev en bibel för nazister.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Böneutrop!