Inlägg från: Anonym (Initiativ) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Initiativ)

    Det mest värdelösa sexliv

    Varför är det så svårt att ta initiativ för dig? Tänk alla gånger män får ta initiativ utan att tjejen går igång. Varför blir du ledsen och besviken varje kväll han inte tar initiativ, men du kan inte ens tänka dig suga honom bara för att det blir så jobbigt för dig om han inte blir hård och har inte gjort det på ett år. Herregud!

  • Anonym (Initiativ)
    Anonym (Den snabba) skrev 2018-04-04 15:10:48 följande:

    I mitt första förhållande som oerfaren och strax under 30 så var start/stopp tekniken det enda som fungerar för att träna upp uthålligheten.

    Du får påminna honom innan ni börjar att pausa när det närmar sig och fortsätta med det en stund. Hoppas det ordnar sig för er!


    Tycker du att allt handlar om hans uthållighet? Hon vill ju knappt bli skickad om inte han har ståkuk. Hon vill inte suga honom för att han kanske inte blir hård.
  • Anonym (Initiativ)
    Anonym (Ger upp) skrev 2018-04-04 15:37:30 följande:

    Jag förstår din poäng. Jag vet inte, det är väl bilden av att en man alltid vill och kan även om jag förstår att det inte är så. Men i det här fallet är det ju inte att han inte VILL, enligt honom själv. Hade vi haft ett bra och normalt sexliv i övrigt hade det givetvis varit en annan sak om han inte alltid var sugen.

    Har gjort försök när jag känt mig positivt inställd, sexig och kåt och att det då inte går är rätt knäckande åtminstone för min självkänsla. Som det är nu måste jag nästan visa mig ointresserad först, som om att jag inte vill ligga när han tar initiativet, då släpper pressen för honom och då går det. (Obs alltså jag visar alltså sen att jag vill, han ligger såklart inte med mig när jag (påhittat) inte vill.) Men jag är trött på den teatern, jag vill också visa att jag vill.


    Du kan. Inte. tänka dig suga honom för att han kanske inte blir hård och det blir jobbigt för dig. Lite mer fokus på din självkänsla. Du kan knappt bli slickad om inte han är hård för då blir du AVtänd.
Svar på tråden Det mest värdelösa sexliv