Inlägg från: Anonym (Den snabba) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Den snabba)

    Det mest värdelösa sexliv

    Anonym (Ger upp) skrev 2018-04-04 10:25:05 följande:
    Föreslagit stop-tekniken, att stanna upp nör det börjar närma sig och sen fortsätta. Antingen tillsammans eller om han kan börja göra det själv.

    Föreslagit och testat kondom med "bedövningsmedel". Förlänger möjligtvis med några juck men knappt märkbart.

    För att avdramatisera har jag föreslagit att vi har "penetrationsförbud", att vi bestämmer redan innan att han ubte får stoppa in den för att han inte ska ligga och få ångest över stånd/komma för snabbt. Att vi bara ligger och hånglar/smeker.

    Föreslagit att testa någon typ av Viagra för att släppa på spärren, det vill han inte behöva och jag förstår det. Vi är unga, under 30.

    Föreslagit att vi ska gå och prata med någon, det vill han helst inte men är beredd att göra det. Problemet är att vi bor väldigt långt ifrån någon som är expert på de här problemen och de jag kunde hitta var fullbokade till i höst. Vill unte gå till någon "vanlig" terapeut och prata om det hör utan någon som är specialist på för tidig utlösning/erektionsproblem/självförtroende i sängen.
    I mitt första förhållande som oerfaren och strax under 30 så var start/stopp tekniken det enda som fungerar för att träna upp uthålligheten.

    Du får påminna honom innan ni börjar att pausa när det närmar sig och fortsätta med det en stund. Hoppas det ordnar sig för er!
Svar på tråden Det mest värdelösa sexliv