Inlägg från: fjanten |Visa alla inlägg
  • fjanten

    Hjälp mig bestämma unikt namn på vårt barn

    Kan väl inte påstå att något utav namnen föll mig i smaken. Det kan ju vara värt att tänka lite på alla dessa White Trash namns -trådar som florerar här i forumet. En mamma startade en tråd för inte så länge sedan efter att hon läst att hennes sons namn oftast fanns med i dessa trådar och därefter blev ledsen. Många av namnen som du listat här brukar stå med i dessa listor.

    Nej, man ska givetvis inte lyssna på sånt strunt och man ska givetvis döpa sitt barn till det allra finaste namnet man bara kan tänka sig! Dock känns det ganska långt bort med "Stadsminister Tindra Svensson" eller "Advokat Malekai Johansson" om du förstår hur jag tänker?

    Ett tips är ju annars att döpa barnet till exempelvis Benjamin och kalla honom för Benji som smeknamn.

  • fjanten
    Meriall skrev 2018-04-15 15:35:31 följande:

    Om sådär 25 år kommer det inte kännas konstigt med statsminister Tindra Svensson eftersom jättemånga vuxna kommer heta Tindra då.


    Fast det är ju inte många Ronny och andra Y-namn som sitter på så många högre poster

    Jag menar bara att vissa namn förknippas helt enkelt med en viss social status tyvärr. Det finns studier som visar att lärare ger sämre betyg till barn som heter ex Kevin men bättre till barn som heter exempelvis August - även fast de betygsätter exakt samma uppsats. Varför göra det svårare för sitt barn?
Svar på tråden Hjälp mig bestämma unikt namn på vårt barn