Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Vad är avtändande när ni är på en dejt?

    En kille som tror att han kan imponera med SAKER, att man sk bli imponerad av sportbil, viner, båt etc

    Tappar intresset direkt

    (Inget fel att ha saker/ leksaker - det är roligt, men man tänder på människan)

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (kommer inte på nåt) skrev 2018-04-18 21:16:52 följande:

    Vad tycker du om man imponernar med förmågor som att man är duktig på något, eller att man lyckats följa sin passion och åstadkommit något?


    Det låter imponerande och kan nog vara tändande, om det även finns en känslomässig närvaro.

    Man vill ju inte att daten ska vara som en pojke som ska visa upp sina saker för sin mamma. Man vill ha en man, som kan skapa kontakt.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Dejter) skrev 2018-04-18 21:18:06 följande:

    Män som vill bli bjudna på första dejten.Män som pratar hur bra dom är.Män som snackar mycket om sina ex och barn .Nej tack ,sitter hellre hemma!


    Jag tycker mycket om omtänksamhet från en man, och ser gärna att han håller upp dörrar, bjuder på första daten etc.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym skrev 2018-04-19 19:16:52 följande:

    Så du motsätter dig jämställdhet?


    Jag är för jämställdhet.

    Jag attraherad av ?spelet mellen man o kvinna?, av omtänksamhet, att känna mig som en viktig person för den jag ev dejtar. Det attraherar mig helt enkelt.

    Oh jag gör mitt bästa för att visa detsamma för mannen jag dejtar, kanske på andra sätt, men iallafall, småsaker som visar att han är viktig.
  • Anonym (Anonym)

    Om en man jag är intresserad av, erbjuder sig att betala notan, är det ett extra plus, det är en rar och omtänksam kille. Jag blir förtjust, och tackar så väldigt mycket, säger kanske att det var rart.

    (Jag är inte intresserad av tölpar, som då ev skulle förvänta sig att få köpa sex mot att bjuda på notan. Inte för att det bågonsin varit ett prpblem iofs. Man känner ju vibbarna, redan innan middan, och senast under middan, om detta är en fin man som man är intresserad av. Och som sagt, tar han då nåtan, så ökar hans attraktionskraft i mina ögon, för att han är omtänksam och kan ta hand om en kvinna, på det sättet ialla fall. Sen säger ju detta inte allt om hans attraktionskraft, det behövs ju mycket mer.

    Och jag gör såklart mitt bästa för att skapa en bra, varm stämning mellan oss, så vi båda kan slappna av o bli våra bästa jag. Easy pieces.

Svar på tråden Vad är avtändande när ni är på en dejt?