Inlägg från: Steinberger58 |Visa alla inlägg
  • Steinberger58

    Vad tänker ni om denna familjekonstellation?

    Anonym (Nyfiken) skrev 2018-04-20 11:32:40 följande:

    Folk har så mycket åsikter och fördomar. r

    När ni ser min familj enligt följande, vad tänker o tycker ni om oss?

    - Jag Mamma till 4 barn, 16-13-11-5 månader

    -Mannen Pappa till 2 barn 14 - 5 månader

    - familjehemsplacerat barn hos oss 7 år

    mannen och hans äldsta son från Sydafrika så de är svarta, vår gemensamma son är alltså mulatt.

    6 barn och 2 vuxna i samma hus, ja alla har egna rum och vi har bra jobb osv.

    Vi är alltså en salig blandning i all världens färger, jag bara älskar varje sekund! Men vi möter oerhört mycket fördomar som tar kål på mig ibland.


    Folk i Sverige har allmänt mycket åsikter och fördomar. O koll på nix, men alltid någon framstående uppfattning om saker och ting. Typ, alla dessa flyktingar, rösta fram SD, den enda chansen att bibehålla denna incest som sedan århundraden råder här. Allt som är annorlunda framkallar enbart rädsla, eftersom "Vi brukar göra så här".  Sedan 2 år tillbaka har inte någon flykting kommit till Sverige utan några papper. Ändå ska vi ställa oss mot den feministiska regeringen. Sedan 20 år tillbaka fanns det inte så lite aborter som idag. Ändå ska vi ställa oss mot barnadödande. Alla är vi mot rasblandning. Mot alla dessa kvinnor som hellre vill ha någon färgad partner istället för någon seg svenne som hela tiden sitter bakom datorskärmen och undrar varför inte någon tjej vill ha honom. Alla dessa svennar som åker till Egypten, Tunisien, Turkiet för att det är så billigt. Någon gång funderat kring världspolitiken? Nej, självklart inte. Vi bryr oss inte om politiken. Men ändå vet vi precis vad som är bra för Sverige.

    Vad skulle det vara för fel på denna familjekonstellation? Någon som helhjärtat sätter på familjehem och färgad partner, håller knappast med att undra om alla dessa reaktioner från omvärlden.

    Tänkte du provocera lite här?
Svar på tråden Vad tänker ni om denna familjekonstellation?