Inlägg från: Anonym (Åh :() |Visa alla inlägg
  • Anonym (Åh :()

    Min mamma dog. Kommer jag alltid att känna mig så här ensam?

    Kära du jag beklagar så mycket :(( jag tror jag kan förstå din känsla. Jag är skild och ensamstående och har inga vänner kvar sen ett par år tillbaka. Jag har syskon och föräldrar. Mina syskon har familj och uppe i sitt även om vi har bra kontakt så är det inte de jag delar med mig av mina tankar och vardagen. Det är min mamma. Det är med mamma jag pratar dagligen flera gånger om dagen och det är med henne jag rest på semester de sista 12 åren. Hon jag och barnen. Hon kommer och bor hos mig ibland vilket är jättemysigt.

    Nu har hon sista året blivit sjuk lite och plötsligt orkar hon inte så mycket som förr. För första gången måste jag resa ensam utan henne. Jag får ångest när jag tänker på att hon inte blir yngre och att vi förmodligen Aldrih mer kommer åka utomlands tillsammans på semester. Sista tiden har varit jobbig och jag har nog Aldrig känt mig så rädd.

    Jag har inget svar på din fråga. Du har ändå din sambo. Det borde få dig att känna dig mindre ensam? Jag har ingen vuxen att prata med dagligen och ingen som bryr sig så mycket om mig som min mamma. Min pappa bryr sig lika mycket men vi umgås inte på samma sätt han har ju inte samma intressen. Jag och mamma hittar på saker och fikar och sp vidare. Om jag inte hade henne skulle jag inte prata med någon annan vuxen på flera veckor typ.

    Jag vill bara att tiden ska stanna och ingen åldras mer. Jag kan bara beklaga din förlust jag förstår din saknad <3

    Har du syskon kanske ni förstår varandra?

    Det är tufft....

Svar på tråden Min mamma dog. Kommer jag alltid att känna mig så här ensam?