Inlägg från: Anonym (kaffetivrångstrupen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kaffetivrångstrupen)

    Den bistra sanningen om nätdejting...

    Anonym (Kört?) skrev 2018-05-05 20:18:59 följande:
    Det värsta som kan hända är att mitt självförtroende sjunker ännu lägre och att det ger en jobbig känsla, känns pinsamt och så. Det är en obehaglig upplevelse helt enkelt.

    Men det är ju förstås övning som krävs, lite som en terapi man går genom att utsätta sig för det obehagliga gång på gång.

    Men ytterligare en faktor är att jag inte vet vad jag ska säga som är tillräckligt attraktivt att höra för henne. Det här "Går du hit ofta" är ju så dåligt att det nästan väger över och blir bra.
    Inte ett dugg kul att få nobben, bli dissad. Blev det själv nyss, IRL, en tjej jag var förälskad i. Och häromdagen skrev jag till en tjej som var intressant, som bor i samma stad. Hon läste, gick in på min sida, svarade inte. So fucking what? Jag försöker i alla fall. Lovar, det är bättre än att bara sluta försöka, att bli rädd, kanske bitter. Själv varit där. Åtminstone jag mår bättre bara av känslan att jag faktiskt försökte. Vad mer kan man göra? Och vem vet, nästa gång kanske det är rätt tjej Glad
  • Anonym (kaffetivrångstrupen)
    Anonym (Kört?) skrev 2018-05-05 20:44:11 följande:
    Det är sant det där med självförtroendet. När jag fått en napp på en tjej på ett eller annat vis genom att hon visat intresse så har mitt självförtroende ökat rejält bara av det och jag har märkt att det går lätt att prata med fler tjejer då, och det går att våga ta risker, göra bort sig och ändå hålla huvudet högt.
    Exakt. Kör på för fan, vem bryr sig om 100 år, ifall man gjorde bort sig Skrattande
  • Anonym (kaffetivrångstrupen)
    Anonym (Kört?) skrev 2018-05-05 21:38:47 följande:
    Skönt att det är nån mer som erfarit samma sak! Det där att en skrivit ett enligt en själv välgjort mejl till en tjej som man tror att personkemin ska fungera med och precis som för dig,  hon läser den kollar ens profil och helt tyst.

    Men jag försöker se det som något komiskt också, skratta åt mig själv och hela situationen, och sen bara gå vidare.

    Antagligen kände hon inte samma sak så det var nog lika bra då. Å andra sidan kan man ju fundera på vad man gjorde "fel"...
    Jadu, vi är inte ensamma. Jag läser detta ibland, många bra grejer här att ta till sig modette.se/livsstil/833808-dejting-darfor-ska-du-ta-forsta-steget

    Det är ju faktiskt så, om en tjej inte är intresserad av dig som du är, då är det ju ingen du vill vara med. Egentligen.
  • Anonym (kaffetivrångstrupen)
    Anonym (Kört?) skrev 2018-05-05 23:40:28 följande:
    Det verkar som jag är den killen som faller bort på dejtingsidor, trots att jag vill hitta någon för ett seriöst förhållande och inte alls är inne på att bara ha sex. Jag antar jag verkar för tråkig eller vad?
    Många som gör det. Och så tror man nåt är fel på en. Två tjejer jag skrev till var helt ointresserade, svarade knappt, korta i tonen. Senare lärde de känna mig IRL och då var det DOM som var på och ville träffas. Så det kan skilja sig en del, nätet och hur mötet blir i verkligheten.
Svar på tråden Den bistra sanningen om nätdejting...