• lovenoodle

    Vi som vill bli gravid direkt efter missfall

    Hej! Beklagar ditt mf <3 Jag är i samma sits!

    Jag fick ett lindrigt mf 6/4 i vecka 7. Fick neg på grav test efter ca 7 dagar. Efter 10 dagar kändes det som jag hade äl och då testade jag väldigt starkt på äl-sticka men svagare dagen efter. Vi hade sex under äl (16/4) och nu har jag varit sen 11 dagar, fått tre svaga plus på stickor som blivit lite starkare för varje dag men ändå är svaga.. igår kväll köpte jag digitalt cb som visade 2-3! Är så fruktansvärt orolig och tror inte det kommer gå vägen denna gången heller.. men håller alla tummar och tår!

    Följs gärna åt :)

    Lite kort om mig: är 27 och bor i Göteborg med min sambo och son på 19 månader :)

  • lovenoodle

    Hej igen,
    Tyvärr gick det inte bra för oss denna gång heller. Fick missfall igen i tisdags i vecka 7+0. Nu när jag fått två missfall i rad kommer vi vänta åtminstone en mens innan vi försöker igen.. Hoppas allt går bra för er andra! 

  • lovenoodle
    babytjejen skrev 2018-05-24 09:58:36 följande:

    Beklagar verkligen...tungt med två st i rad, Är det jag är orolig över. Fast just nu är jag mer orolig över om bi kommer lyckas över huvud taget...totalt åldersnåjig o rädd att jag är för gammal för en chans till. Håller tummarna stenhårt för oss båda!!


    Det går nog bra ska du se! Lycka till :)
  • lovenoodle
    Trullis82 skrev 2018-06-17 09:32:37 följande:

    Hej!

    Ny här o undrar lite då jag e ny på det här.

    Jag fick missfall i v7 som kroppen stötte bort själv så precis som du visade gravtestet negativt en v senare.

    Men fick du ingen mens mellan? Alltså kom din ägglossning igång utan mens? Hur lång tid tog det?

    Nu har jag ju ingen koll direkt när min mens bör komma sen missfallet men alla symptom jag hade som gravid försvann lika fort som missfallet kom. Men nu börjar mina grav symptom komma tillbaka men jag kan ju omöjligt vara gravid igen??? Missfallet blev bekräftat för två v sen.

    Måste man inte in i en normal cykel igen?


    hej och välkommen! ägglossningen kommer igång efter missfallet, man behöver inte få en mens innan nej :) jag blev gravid andra gången direkt efter missfall och är förhoppningsvis gravid igen efter andra missfallet! bim+3 idag :) för mig har ägglossningen satt igång 10-14 dagar efter mf men alla har ju olika cykler så det är säkerligen olika. har du bra koll på din äl?
Svar på tråden Vi som vill bli gravid direkt efter missfall