• Frallanz

    Vi som vill bli gravid direkt efter missfall

    Hej!

    Är på andra försöket till ett syskon, då första försöket slutade i Tidigt missfall i mars, i samband med dagarna jag skulle haft mens så det var väldigt tidigt. fick tillbaka mensen 5 maj först. Efter den slutat körde jag med ÄL stickor och såg den 19/5 att tester gav utslag. Så nu sitter jag här och väntar på bim som är om 8 dagar, och har rejäl molvärk idag så man kan väl hoppas iaf :) hade jag vid första försöket också samt med sonen så hoppas lite extra denna gången.

  • Frallanz
    Milian03 skrev 2018-05-26 23:49:49 följande:

    Samma bim som jag :D håller tummarna :)


    Åh vad roligt, hoppas på plus för oss båda!

    Är det ditt första? :) försökt länge?

    Jag vill bara spola fram dagarna o se om mensen kommer eller om man kan göra ett test. Sååå nyfiken nu när mina test ligger här hemma på hyllan :(
  • Frallanz
    Milian03 skrev 2018-05-27 23:50:48 följande:

    Ja det hoppas vi på :)

    Andra barnet. Första är dock 15 år så det känns helt som nytt. Planerade inte det barnet så allt detta har varit spännande. Nu är vi dock på femte försöket och har fått gå igenom ett missfall. Så nu är det inte lika spännande längre. Mest otåligt och skräckblandat. Själv då? :)

    Jag har beställt hem tester förra veckan som förhoppningsvis kommer imorgon. Både testa tidigt och vanliga stickor. Får se vad dom visar :)


    Men vad spännande med en liten sladdis sådär, blir ju som du säger helt nytt i princip :)

    Andra barnet för mig, har en kille som fyller 3 nu i juni så är väl liksom dags för syskon :) detta är andra försöket, fick missfall på första försöket så hoppas väl det ska ta sig nu då...

    Jag har fått molvärk i livmodern, som kommit till o från i 3 dagar nu, hade så när jag plussade förra gången inna mf också, men vågar inte hoppas längre efter att man gått igenom ett missfall, även om det var så pss tidigt mf så kändes det surt att få plus på första försöket för att dagen efter börja blöda osv... känner du av nåt speciellt? :)
  • Frallanz
    Milian03 skrev 2018-05-28 23:20:30 följande:

    Hade du tolkat detta som positivt?


    Ja det där är absolut positivt! Vad roligt, vågar mig nog på ett grattis! :D provade också i eftermiddags... blankt.

    Får väl vänta o se om tant röd dyker upp eller inte på söndag :)

    Stort grattis!!!
  • Frallanz
    nikki06 skrev 2018-05-29 05:47:43 följande:

    Grattis! Va kul!

    Jag får nog vänta till aug/sep innan vi kan börja igen med hormonerna pga all semester. Finns liiiiten risk att jag hinner få mens fort så jag kan börja redan i juni men då måste mensen komma innan midsommar, 30 dagar eller mindre efter mf. Jag har vanligtvis en lite skev cykellängd, oftast 30 dagar (+/- 3 dagar). Hoppas det är möjligt!

    Snälla, kommentera gärna hur lång tid det tog för er innan mensen kom tillbaka efter mf (och ge mig lite hopp).


    Beklagar ditt missfall! Jag fick tidigt missfall, i samband med bim. Så väldigt tidigt dvs, detta var 8/3 och fick tillbaka mensen 5/5. Så för mig tog det närmare 8 veckor innan mensen dök upp igen.
  • Frallanz
    Milian03 skrev 2018-05-29 12:58:30 följande:

    Det lyckades cykeln direkt efter missfallet.

    Gråter av lycka :')

    Hoppas detta frö vill stanna hos oss <3


    SÅ roligt att du plussat! Jag tänkte köpa nytt test idag men tänker att jag väntar till måndag, har inte mensen kommit då så provar jag då igen :) det enda jag känner nu är en enorm trötthet, men det kan lika gärna vara värmen som gjort mig trött senaste två veckorna. Var oerhört trött med sonen dem första tre veckorna minns jag, men tyvärr säger min magkänsla att det inte tog sig denna gången. Frustrerande i med att sonen kom till på första försöket och att vi prickade rätt första försöket med nr två nu men som slutade i mf.
  • Frallanz
    Milian03 skrev 2018-05-30 22:09:05 följande:

    Tack :)

    Jag har faktiskt ingen trötthet ännu :) fick det först i slutet med sonen.

    Min magkänsla sa att det inte tog sig denna gången, vi låg EN gång... över 30 timmar efter positivt ältest...trodde det var för sent... men jag hade fel och det är jag glad för :D hoppas din magkänsla också har fel :)


    Fick mens den 1a istället för 3e, tänkte jahaja. Men påt igen bara! Så i lördags såg jag att jag hade ett gravtest hemma, så jag tog det mest för "skojs skull", bara för att man kan du vet.. hoppade in i duschen och kliver ut till ett test med ett svaaaaaaaagt plus. "Va sjutton...?" Mens och svagt plus? Antingen går jag igenom ett till missfall, eller så är jag gravid och kroppen inte riktigt förstått det än då jag har mens nu. Tog ettt test även idag som också är svagt men idag syns det utan att man behöver anstränga sig iaf (bild nedan). Ska testa igen på onsdag morgon. Håller tummarna för att det bara är en vanlig blödning o att pyret stannar!

  • Frallanz
    Milian03 skrev 2018-06-04 12:44:40 följande:

    Wow det där är ju utan tvekan plus. Fortsätt testa och blir det starkare så vet du att det går åt rätt håll :D


    Ja, kan inte visa första testet då det inte går att få med på bild men är iaf positivt att det är starkare plus idag även om det är svagt ännu. Mensen, eller "blödning" har upphört nu iaf inte kommit nåt sen imorse *pepparpeppar* jag hoppas verkligen att bönan stannar där det ska/finns kvar därinne.

    Hur går det för dig? :)
Svar på tråden Vi som vill bli gravid direkt efter missfall