• isabelle81

    Vi som vill bli gravid direkt efter missfall

    Fick missfall idag :( ca v 5 tro jag. Mitt första vad jag vet. Blev gravid på första försöket. Blivit det med mina andra tre barn också. Tänkte försöka direkt på nästa ÄL.

  • isabelle81


    Fick detta resultat på ÄL test i eftermiddags. Kört på varannan nu sedan mensens slut och tänkte fortsätta minst en vecka till.

    Fjärde barnet. Missfall v 5 den 25/5. Andra försöket.
  • isabelle81
    joannaq skrev 2018-06-09 23:49:50 följande:

    Ser ju helt klart positivt ut :)) Hur längesen är det du slutade blöda?

    Jag undrar lite över dem som blivit gravida direkt efter MA utan att få en vanlig mens, hur länge de blödde efter själva MA?..


    Ja jag hoppas det tagit sig. Hade sex dagen innan ÄL-test visade positivt sen blev min man sjuk så inte kört mer efter det. Borde egentligen haft ÄL 10/6 för testet visar väl positivt 24-48 h INNAN själva ÄL? Som jag förstått det och läst mig till.

    Jag blödde 25/5-28/5. Brukar egentligen ha 5 dagar. Tror kanske att man blöder mindre ju tidigare missfallet kom...? Har ingen aning egentligen, detta var mitt första och förhoppningsvis enda missfall...

    Hur går det för er andra?
  • isabelle81
    joannaq skrev 2018-06-11 01:04:49 följande:

    Tyvärr åkte jag på en infektion i livmodern och läggs in för antibiotika och skrapning :((


    Nej stackare :( fy vad tråkigt! Hur mår du nu?
  • isabelle81
    joannaq skrev 2018-06-13 21:43:14 följande:

    Jo jag mår Okey fick komma hem igår kväll känner mig mest trött och yr. Det positiva va dock att läkaren såg en äggblåsa på vänster äggstock som tyder på äl snart och att kroppen har kommit igång ändå :)) Så nu hoppas jag att jag slutar blöda snart :))


    Åh håller tummarna för dig! Bra tecken att kroppen är på G. Hur länge har du blött?
  • isabelle81
    joannaq skrev 2018-06-14 00:01:27 följande:

    Jag började ju blöda innan hemma "aborten" så 3 veckor på fredag. Men gjorde ju "aborten" för två veckor sedan och gjorde ju en skrapning igår. Men blöder väldigt lite nu som skönt är :))


    Ok hoppas blödningen avtar snart. Har ni försökt länge?

    Jag är på ÄL+5 och inbillar mig både förstärkt luktsinne (ett av mina tidigaste graviditetstecken med de andra + innan missfallet) och svagt illamående. ?Bara? att vänta!
    Planerar fyran
  • isabelle81
    joannaq skrev 2018-06-14 22:48:34 följande:

    Tog ur min spiral 27 juni förra året så ganska länge..

    Tyckte jag oxå gick bättre luktsinne och annorlunda smak i munnen med alla mina graviditeter.. Har 2 barn sen innan 11 och 16 år. Men min nya man har inga barn... Sen mådde jag super illa och spydde i 17 veckor med barn nr 2 och inget alls med barn nr 1. Så det kan verkligen vara olika :))


    Spännande! Har du olika kön på barnen? Jag mådde bara lite illa i 4 v om jag minns rätt och det var när jag väntade dottern, inget med pojkarna. Hon blir 11 i sommar och sen har jag en snart 16 åring (annan pappa) och en 8 åring :) snacka om blandade åldrar :)

    Detta blir egentligen vårt första riktiga försök denna månaden eftersom vi bestämde oss mitt i min ÄL förra månaden men lyckades ju ändå. Tänkt en del på att det kanske inte e lika lätt att bli gravid. Blivit direkt med alla tre.
    Planerar fyran
  • isabelle81
    joannaq skrev 2018-06-16 08:31:20 följande:

    Jag har två grabbar :)) Första hann jag knappt sluta äta p piller (hade egentligen bara slarvat lite) innan jag blev gravid. Med den andra vet jag egentligen inte hur länge det tog för jag hade haft p spruta och den kan ju sitta i upp till ett år och den va ju säker I 3 mån, och det tog sig 1 år efter sista sprutan. Men höll inte på med äl tester och så då. Men nu är jag ju äldre så man vet ju aldrig om det spelar in.

    Men de såg ju en fin äggblåsa på ena äggstocken I tisdags så hoppas vi får det ägget annars får vi prova på nästa äl :))


    Ja jag känner också så att det kan ju ta tid detta om det ens tar sig men det hoppas vi såklart. Jag känner mig typ som vanligt. Kanske lite mer trött men sista arbetsdagen igår så semester nu. Vid BIM ca 23/6 kommer vi vara utomlands. Kommer hem 30/6. Funderar på om jag ska ta med test eller vänta...

    Hur gamla är ni? Jag blir 37 i år och min man 40.
    Planerar fyran
  • isabelle81

    Jag fick missfall i v 5 i maj detta året. Detta efter att ha blivit gravid på första försöket. Blev det med mina andra barn med. Fick ÄL som vanligt sen i juni, juli och augusti. Nu senaste cykeln började jag ta rosenrot två tabletter om dagen från mens start fram till ÄL och jag blev gravid! Plussade i tisdag :) Från ÄL började jag även smörja med progesteron kräm som ska hjälpa ägget att fästa.


    Gravid med fyran
Svar på tråden Vi som vill bli gravid direkt efter missfall