Inlägg från: Anonym (Bitjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bitjejen)

    Tinder. Hur lyckas ni?

    Nej men tinder är nice, det funkar strålande för mig, kvinna. Jag har märkt att när jag swipar höger på bara dom jag tycker är de snyggaste och mest intressanta så blir konversationerna riktigt bra och med kemi. När jag någon gång råkar välja nån jag inte helt är tänd på så blir det inte heller så lyckat. 

    Det slår aldrig fel...blev hett uppraggad av min ursnygga flickvän så på tinder. Hennes profilbild är nog den mest lockande jag sett och hon tyckte samma om mig. Så det gäller att ha något som fångar varandra och kemi, jaga dom ni verkligen verkligen vill ha. Jag tror det märks att man har ett driv och ett sug som attraherar.

  • Anonym (Bitjejen)
    Arne Duck skrev 2020-07-01 02:39:17 följande:
    Det håller jag med, man skall inte överdriva, amn kan ju alltid ta ett foto vid en snygg bil. Men sitter man i linne på en sandstrand och hinkar bärs, så är ju det en typ av signalSkrattande
    Profilbild med dyr bil/segelbåt går bort direkt. Det sänder en signal om svaghet, att man inte har ett utseende/personlighet som är tillräckligt bra.
  • Anonym (Bitjejen)
    Anonym (man 37) skrev 2020-07-30 23:42:10 följande:

    Sommaren regnar bort, men coronaåret är ett snustorrt år socialt sett. Så jag har provat Tinder i en månad nu, och jag är överraskad.
    Målet var att träffa någon för umgänge - med och utan kläder. Vilket tydligt framgår i min text.
    Tränar regelbundet, ser bra ut för mina 37 år, tvingas visa leg på systemet och får till det med andra tjejer irl, 3 st senaste månaden.
    Har totalt ett par bra bilder som visar mig le i närbild, en uppklädd, en där jag går i mål i Sthlm maraton, en där jag gör påfågeln (yoga) på en bergstopp osv. Utförlig text där det framgår att jag har en sund livsstil och får in en liten ordvits på slutet.

    I början var jag kräsen, men då inget hände sänkte jag kraven något... Profiler som innehåller "seriöst", eller på något annat sätt signalerar att de är ute efter att stadga sig och skaffa barn ihop har jag valt bort direkt. Kanske swipat 800 vänster och 300 höger totalt. 3 matchingar - där endast en påbörjade en vettig dialog.

    Inte en chans att Tinder får mer pengar av mig.

    Och varför har folk profiler med endast en bild på gräs, tyg eller annat? Är de så inkompetenta att de inte klarar av att dölja eller radera sin profil? Näe, Tinder är för de lata som på sin höjd orkar förflytta tummen i sidled.


    Då är du inte attraktiv nog visuellt. När jag använde tinder så swipade jag höger enbart på dom jag verkligen kunde tänka mig att ligga med. Irl så har du antagligen en bra personlighet som attraherar. Men tinder är ett visuellt medium. Jag själv väljer ingen irl som inte tilltalar mig på samma sätt, för sådan är jag och jag har begåvats rätt väl i det genetiska lotteriet.
  • Anonym (Bitjejen)
    Anonym (Det ÄR svårt) skrev 2020-07-31 11:05:00 följande:

    Man kan ju tycka att Tinder är bra för att båda ska gilla varandra för en match, men så är det ju inte. Har varit där och på andra sajter som man betalar för. De är mycket bättre men fortfarande svårt. En bild säger ju bara lite om en person. En bra text är a och o för mig. Men även där, folk kan skriva bra med irl så är de dööötrista! Sen är det attraktion, den går ju inte att känna av på nätet. Jag som kvinna upplever att många män skriver superlativ om sig själva. Det är inte sexigt. Personligen skriver jag om det jag gillar att göra, vad som är viktigt och lägger ut många bilder. Både på mig själv och annat som visar mitt liv. Det är skitsvårt! Så nej du är inte ensam, vi är många med dig.

    Tror även på att man ska hitta en person som matchar en själv - ungefär samma lön, ungefär lika "snygg" osv. Jag skulle inte vilja vara ihop med en person som inte har jobb eller är snorrik. 


    Sista gången jag använde tinder så brydde jag mig inte om att skriva en text, jag lade upp en radda med emojis med mina intressen och annat. Jag tycker jag ficka exakt lika mkt likes och matchningar, det var lite förvånande :)

    Fast jag tycker att det är svårt att veta hur snygg eller inte man är, jag tänker inte så utan har valt dom jag tycker om. Inte vilka jag förväntar mig skulle gilla mig och det funkar fint. Kemi är ändå allt imo.
Svar på tråden Tinder. Hur lyckas ni?