Inlägg från: Emerencia |Visa alla inlägg
  • Emerencia

    kan inte sluta gråta.

    Om han inte ville ha barn ligger ansvaret på honom att inte ha sex oskyddat. De ansvaret kan han aldrig lägga på dig och kräva abort. Svara tillbaka att ni inte använde något skydd och bägge visste, varför skulle han inte vilja ha barn när hans handling visade annat.

  • Emerencia
    Jejje93 skrev 2018-05-14 07:09:11 följande:

    Han lägger upp det att båda visste riskerna och att jag var medveten om art jag kanske skulle va tvungen att ta abort. :'( allt ligger på mig enligt honom.


    Fast han kan inte lägg ALLT ansvar på dig. Ni är ju för fan två som knullar, två som har ansvar. Han har inte tagit ansvar men det har du. Du var redo att ta hand om ett barn och behövde inget skydd, han vill inte ha barn och då behöver han skydd. Be honom dra åt helvete, fan va förbannad jag blir på män som din kille. Lite egenansvar har han också. Lämna den där grisen.
  • Emerencia
    Jejje93 skrev 2018-05-14 08:28:38 följande:

    Haha, ja men han säger att han ska vara med om jag nu måste behålla det. Men jag vill aldrig mer se honom efter det här. Han har förstört allt.


    Jag vill verkligen inte säga såhär, men känn efter noga. Det kanske är bättre med abort och lämna honom. Hitta en annan som kommer lyft dig till skyarna när pluset kommer, inte någon som trycker ner dig. Vill du ha honom som pappa?
  • Emerencia
    Jejje93 skrev 2018-05-14 09:45:25 följande:

    Jag har pcos och ingen ägglossning typ. Har mens med 1 års mellanrum ungefär.. pratade med han nu, skrev att om han tycker sitt liv äe viktigare än mitt liv och att jag ska orka leva med mig själv så vill inte jag mer. För det visar bara hur mycket jag betyder för honom och mina åsikter. Då ringde han och sa att han vill att vi ska bo i samma stad om jag behåller och verkligen försöka. För han vill inte att jag skaffar barn och han aldrig får träffa det. Vet ej om han smält allt nu kanske. Jag sa att jag iallafall vill gå på mitt VUL den 22/5 och sen får vi se. Men det känns bättre nu iallafall. Som att det finns hopp


    Ok, för det är jätteviktigt att han fattar att för dig är det nu eller aldrig med barn. Att det troligen inte finns fler chanser. För honom är det ju bara att sätta på en annan men för dig annat.
Svar på tråden kan inte sluta gråta.