Inlägg från: Miniblåbär |Visa alla inlägg
  • Miniblåbär

    kan inte sluta gråta.

    Jejje93 skrev 2018-05-13 23:21:23 följande:

    Jag blev gravid av misstag med min pojkvän jag ej vart med så länge. Vi har haft oskyddat Sex och båda vetat om riskerna. Nu är jag gravid i vecka 7.. han säger att jag måste ta abort och att det är elakt att behålla barnet då det är hans liv som påverkas också.
    Jag vill verkligen inte ta abort och går sönder av tanken... vet inte vad jag ska göra :'(


    Usch va arg jag blir att en 34årig man resonerar på det sättet! Jag förstår att det inte är samma sak för oss som läser som för dig som upplever situationen, men jag tror utan tvekan att du kommer att m så mycket bättre utan en sån här "man" i ditt liv. Även om han har "panik" så är han väl införstådd vad oskyddat sex kan leda till! Rent barnsligt av honom att skuldbelägga dig för något som det krävs två för!

    Jag och min pojkvän har inte varit tillsammans länge och framförallt inte länge när vi fick veta om denna graviditet, men för mig, som var osäker på om jag ens kunde få barn, är detta en välsignelse! Så skulle han inte ha varit med på tåget så var jag tydlig med att jag ordnar det själv. Och det tror att att även du gör om du känner att barnet är önskat!

    Hör av dig på meddelande om du skulle vilja "prata" av dig :)
Svar på tråden kan inte sluta gråta.