Inlägg från: Jejje93 |Visa alla inlägg
  • Jejje93
    Richard1986 skrev 2018-05-14 11:54:32 följande:

    Du kan upplysa din kille om att det finns ingenting i Sverige som heter "tvingas till abort". Den Abortlagstiftning vi har ger kvinnan rätt till sista ordet oavsett vad alla andra säger.

    Han är väl i chock. Det var jag också då jag och min kk blev oplanerade föräldrar (då var jag bara 18 men ändå). Chansen att det blir ett annat, betydligt trevligare, tonläge från honom när han kommer ur den inledande chock-fasen och börjar inse vad som är på väg att hända, är stor.


    Ja han har redan lugnat sig lite. Han inser väl typ att alternativet att inte få vara delaktig alls i sitt barns liv är värre än att försöka få det att fungera. :)
  • Jejje93
    JLES skrev 2018-05-14 13:44:09 följande:
    Låter bra. Jag hoppas verkligen du behåller (för din skull). Kram! <3
    Det kommer jag göra om allt går bra ??
  • Jejje93
    Jejje93 skrev 2018-05-14 13:54:59 följande:
    Det kommer jag göra om allt går bra ??
    Skulle va <3 inte frågetecken Hahah
  • Jejje93
    Richard1986 skrev 2018-05-14 14:00:14 följande:
    Och kanske börjar inse att han har allt att vinna på att även han drar sitt strå till stacken för att skapa en civil atmosfär mellan föräldrarna redan från början för barnets skull än att man ska börja med massa utdragna och infekterade tvister.

    Även om förhållandet skulle ta slut så har man vunnit mycket på om man kan vara goda vänner för barnets skull redan från början.
    Japp. Men det kommer bli väldigt tufft... klarar man det? Kan man ens hålla i ett nytt förhållande när man får ett barn ??
  • Jejje93
    Iowhannah skrev 2018-05-15 13:15:53 följande:
    Allt går om man vill :) Min sambo och jag hade varit tillsammans i två månader när jag plussade. Nu har vi varit tillsammans i 3,5 år och väntar snart vårt andra barn. Vi har inte haft några stora konflikter eller så, men så har vi rätt lika syn på det mesta.
    Ni bodde inte ihop när du plussa eller?:)
  • Jejje93
    Mimosa86 skrev 2018-05-15 21:54:04 följande:

    Såg att det verkar löst sig för er, så bra!!

    Lycka till


    Nja. Han säger att han ställer upp om jag väljer att behålla. Men vill ändå att jag tar abort... hans mamma ringde mig igår och prata om att jag var 25 år och har hela livet på mig, att hon haft tumörer som visar positivt på grav. Test så det kan va de jag har ..... vet ej varför dom håller på såhär när jag är så hormonell. :(
  • Jejje93
    Joline98 skrev 2018-05-15 22:11:32 följande:

    Gör absolut inte abort om du känner så.

    Va i samma situation för 5 månader sedan, tyvärr så gjorde jag det. Och mår fortf piss över det och ångrar mig över hela mitt hjärta. Har jag kunnat dra tillbaka tiden hade ksg gjort helt annorlunda. Snälla lyssna på dig själv gumman. Ingen annan. Annars är det bara du som får lida av det.


    !!!
    Tack <3
    Jag ska göra det. Jag måste för en gångsskull ta mina känslor och mitt liv i första hand
  • Jejje93

    Uppdate: nu hotar min partner med att ta livet av sig om jag behåller. Känner bara att jag inte vet riktigt vad jag ska göra. Förstår inte hur man kan pressa en människa på det här sättet. Jag kräver ingenting av honom :(

  • Jejje93

    Jag vill ju inte vara med någon som beter sig såhär. Men jag blr ju rädd också. Jag förstår inte hur han kan vilja att jag ska ta abort när jag sagt att jag ej klarar det. Jag gråter så jag ej kan andas varje kväll och han bryr sig inte. Han säger att jag kommer ångra barnet lika mycket som jag kommer ångra en abort. :'( hans mamma ringde ich sa att jag kunde ha tumörer i magen och kanske inte var gravid. Hela bunten beter sig som ett gäng psykopater

Svar på tråden kan inte sluta gråta.