• Jsv17

    Bugaboo???

    Mitt råd till alla som ska köpa vagn är att testa, och jag menar testa ordentligt! Jag provkörde med vikt i, fällde upp och ihop, klickade i och ut delar, på flera olika märken säljaren var alldeles svettig haha Jag föll i slutändan för Britax smile2, jag tycker bugaboo har framförallt liggdelarna för lågt ner, och då är jag kort, men det där är ju en smaksak. Sedan tyckte jag att prismässigt och vad man fick för pengarna var britaxen mer värd, men bugaboo är himla sköna att köra och är riktigt bra vagnar, men jag tycker inte de är så mycket bättre att de borde vara så pass mycket dyrare men detta ju också en smaksak Är hur som helst supernöjd med min britax iaf och kompisen som köpte bugaboo Buffalo är supernöjd med den, så som sagt prova och välj det som passar er och era behov bäst.


    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    Anonym (Katten) skrev 2018-05-21 12:30:14 följande:

    Köpte också en britax smile 2. Lätt att välta, häng en skötväska på handtaget och minsta lilla ojämnhet så välter den mot en :( tog bara någon vagn utan att testa ordentligt.


    Jaha, va konstigt jag har alltid skötväskan hängandes på handtaget och vår har aldrig vält och jag går i både terräng och på kullersten... men det är faktiskt ytterst få vagnar som är godkända för vikt på handtaget, så sådant är ju bra att kolla upp om man verkligen vill ha väskan hängandes där. Nu har skötväskan på handtaget fungerat utan problem för mig, men tycker britax har en så pass rymlig varukorg att jag hade inte sett det som ett problem. Det är det jag menar med att testa, för dig har britax smile inte fungerat, jag är supernöjd alla är vi olika
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
Svar på tråden Bugaboo???