• Phines92

    Vi som försöker bli gravida!

    Hej!
    Jag hakar också på här, första inlägget! Glad


    Fyller 26 i sommar och tog ut min P-stav förra veckan då det är dags för bebis här också. Det var min andra stav och har haft relativt regelbunden mens under sista åren. Efter uttaget fick jag ganska direkt tydliga ägglossningflytningar och vi passade på att sexa varannan dag. Datumen stämde också med appen Flo som beräknade ägglosningen den 13 maj och min mens ska komma den 28 maj.

    Skulle vara fantastiskt att plussa på första försöket men är förmodligen bara skengravid... har redan ont i ländryggen, mår illa till och från, fick vattniga/rinniga flytningar igår som fortsatt idag och jag är svullen om magen.

    Förstår att det är en stor omställning för kroppen att bli hormonfri efter P-staven, men jag hoppas såklart att det är tiidiga tecken på en bebis CoolHar ätit folsyra en längre tid då det ingår i mina vitaminer "Kvinna", och idag kom en leverans med 20 gravtest från Testlagret. Nu kör vi!!

  • Phines92
    Vinter16 skrev 2018-05-16 19:29:42 följande:

    Kul att så många hittat hit. En fråga, hur ofta försökte ni runt äl? Vi hade sex en gång två dagar före äl, en gång på äl dagen och en gång två dagar efter äl. Känns nu i efterhand som att det kanske var för få försök :/ hur gjorde ni?


    Vi hade sex varannan dag innan och även på (beräknade) ÄL-dagen, men man vet aldrig. Första försöket här och har ej använt ÄL-test.

    Spännande att vi hade ÄL ungefär samtidigt, känner du av något? 
  • Phines92
    Vinter16 skrev 2018-05-16 20:03:59 följande:
    Okej, vi hade även sex någon vecka innan äl men räknar inte med det eftersom det var så långt innan haha men man vet ju aldrig :) ja det är kul, då har vi bim ungefär samtidigt med. Jag ska testa på morsdag den 27/5 har jag tänkt. Nej inga symtom alls faktiskt, dagen efter äl kände jag mig dock uppblåst längst ner på magen och svullen plus liite mensvärk men jag gissar på att det var själva äggosssningen jag kände av typ.. dudå? :)
    Vi får hålla tummarna att det tog sig! :)
    Jag har alla möjliga symtom men det kan ju bero på både graviditet, att p-staven är ute eller ÄL haha. Har redan ont i ländryggen, mår illa till och från, fick vattniga/rinniga flytningar igår som fortsatt idag och jag är svullen om magen, men det kan ju vara pga äl precis som du skriver.

    Jag beställde massor test som kom idag så nu har jag hemma, får se hur länge jag kan hålla mig ;)
  • Phines92

    Åh vad tiden går långsamt, vore skönare om man kunde ta ett test direkt utan att vänta. Fjärde dagen utan kaffesug på morgonen, känns märkligt då jag vanligtvis inte skippar morgonkaffet...konstiga kropp!

    ----------------------
    Dags för en lista kanske?
    Fyllde på med de som skrivit BIM- datum, ni andra får gärna fylla på så att vi kan följa varandra till ett PlusBIM-lista

    23/5 penelope81

    28/5 Phines92

    29/5 Milian03

  • Phines92

    Jag har stundvis molvärk i ländryggen och idag även på höger sida av magen. Kissar oftare än vanligt och har väldigt vattniga flytningar som nu blivit lite geléaktiga, typ som ägglossning igen fast mer klumpigt. Inte alls sugen på mat och inte ens choklad som jag vanligtvis älskar... Väldigt märkligt?!

    Hoppas såklart på plus men kan likaväl vara kroppen som beter sig konstigt utan hormoner. Har beställt digitala test som kommer nästa vecka, så får se nästa helg om jag testar :)

  • Phines92
    Anonym (Lyckligast i världen) skrev 2018-05-18 21:36:45 följande:

    Jag måste bara få skriva av mig i mitt lyckorus.

    Jag har precis plussat efter ett halvårs försök. Negativt på bim-4, bim-2 men idag bim+3 dök det upp ett fint litet plus! Vilken känsla!!


    Grattis!! :D
  • Phines92
    Ereya skrev 2018-05-19 15:42:25 följande:

    Jag plussade svagt svagt imorse, på BIM +2 <3

    Nu ska jag vänta några dagar med att testa igen så det hinner stärka till sig! Men det KÄNNS verkligen som att jag är gravid nu, hur nu det känns, haha! :D

    ÄL var 2/5, BIM 17/5!


    Åh vad roligt, stort grattis!! :D
  • Phines92
    Ereya skrev 2018-05-19 18:47:32 följande:
    Alltså den här månaden kände jag visserligen symptom men jag trodde definitivt inte att jag var gravid. Jag visste ju att jag inte var gravid... Men tji fick jag, haha. Enda månaden där man är helt övertygad om att det inte tagit sig.

    Men jag hade ont i brösten, inte så mycket som jag brukar dock. Halsbränna, ökade flytningar, ett hemskt dragande/iland i vänster äggstock och ljumske, sen molvärk dagligen. Ett jäkla hugg fyra dagar efter ägglossningen och en sååån bedövande trötthet. Och sen ingen mens.... Nu mår jag lite småilla. :)
    Upplevde du att flytningarna rann lite? Jag har känt av det denna vecka och trott att mensen kom, men icke, bara vattniga flytningar som samtidigt var lite "slemmiga". Har redan haft ÄL, så lite märkligt är det allt Obestämd 

    Har BIM 28/5 så får lugna mig lite med att testa haha!
  • Phines92
    Nathiis skrev 2018-05-19 20:24:23 följande:

    Jag har också BiM runt 28/5 ! Hoppas så mycket på att vi prickat rätt den här gången <3


    Spännande, då får vi följas åt till plus! Känner du av något än? :)
  • Phines92
    Nathiis skrev 2018-05-20 00:05:47 följande:
    Ja (:

    Nej jag tycker inte jag gör det. Bara molande värk i nedre delen av magen kring ägglossningen och nu är jag oerhört trött men tröttheten är inte konstigt då jag jobbat mycket i veckan.

    Har du kännt av något ? (:
    Det är svårt det där med symtom, man kan ju likaväl vara trött och ha pms eller så kanske det är något i magen :)

    Jag har under denna vecka haft väldigt vattniga flytningar som rinner, samtidigt som de varit sega och geléiga. Molande värk och ont i ländryggen har jag också haft och känt mig svullen och gravid. Hoppas inte kroppen luras bara, finns en risk då man letar symtom.
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!