Inlägg från: Sunnanäng |Visa alla inlägg
  • Sunnanäng

    Vi som försöker bli gravida!

    Phines92 skrev 2018-05-26 12:05:45 följande:

    Bim-3 och testade negativt imorse med testlagret. Har denna vecka haft väldigt ömma och tunga bröst men nu är bara det högra ömt. Har även fått mer knottror på vårtgården och små ljusa prickar på bröstvårtan. Någon som känner igen sig i dessa symtom? 


    Med mitt första barn var första symtomet tydliga röda knottror på vårtgårdarna (Montgomerys körtlar)! Kommer ihåg att jag stod i badrummet och skulle duscha och fick syn på dem, helt oförberedd på ett sånt symtom men fick hjärtklappning. Testade neg dagen efter på BIM -4 och plussade senare på BIM -1!
  • Sunnanäng
    Phines92 skrev 2018-05-28 17:37:48 följande:

    Tack för svaret! Får hoppas att det är tecken för bebis hos mig med och inte mensbröst bara haha :)


    Hoppas hoppas!
  • Sunnanäng
    Missmli skrev 2018-07-02 17:43:18 följande:

    Jag hade inte super koll på min ägglossning då jag slutade med mina p-piller i april . Så med rosenroten fick jag en kraftigare ägglossning :)


    Vad kul att du märkte positiv effekt av rosenrot! Jag har kört det inför mina två graviditeter och blivit gravid på första försöket med båda. Aldrig haft sån dunderägglossning som då, så coolt när det fungerar! Även om det förstås inte ger samma effekt på alla. Planerar att ta rosenrot nu igen inför trean, min spiral åker ut om en vecka!
  • Sunnanäng
    Ereya skrev 2018-07-02 20:51:00 följande:

    Lycka till <3 Jag har samma effekt med rosenroten, en riktigt rejäl ägglossning som inte gick att missa. Håller tummarna för ett plus nu i dagarna, som jag längtar.


    Åh så spännande, håller tummarna!
    emmaaaaaaa skrev 2018-07-02 20:53:49 följande:

    Jag tror mensen kommer nu snart, så ska också köra med rosenrot. Hur kände du av ägglossningen? Sekret? Värk? :)


    Otroliga ägglossningsflytningar! Rå äggvita, som om nån kläckt ett ägg i trosorna, om ni ursäktar. Aldrig varit med om det nånsin förut. I övrigt mer sexlust dagarna innan och sen molvärk i ländryggen under själva ägglossningen. Vill också tillägga att jag testat flitigt med ÄL-stickor och aldrig fått ngt riktigt positivt test, utan enbart nääästan lika starkt som kontrollstrecket. Men gravid har jag alltså blivit, 2 ggr av 2! :)
  • Sunnanäng
    Ereya skrev 2018-07-02 21:05:18 följande:

    Oh no, hoppas inte! Jag fick värk, ENORM sexlust och kunde med hjälp av mitt sekret bygga broar till grannlandet. Fett fertil hahaha! Min kropp typ skrek BEFRUKTA MIG. Så jag hoppas verkligen att det tog sig, om det inte gjorde det så ser jag fram emot en till kur med rosenrot. Kände mig så snygg, fertil, levnadsglad och på toppen av världen när jag åt rosenrot. Lycklig i själen helt enkelt, i vartenda skrymsle. Rosenrot är dessutom helt naturligt också <3


    Haha en kan tro vi får spons! Hade inte tackat nej till det iofs. ;) Rosenrotslobbyn at your service!
  • Sunnanäng
    Missmli skrev 2018-07-02 21:41:43 följande:

    Jag blir inte klok på mig själv, gjorde 2 vanliga test i dag som visade relativt svaga streck men man såg ju ändå strecken och ett digitalt test och jag kan ändå inte fatta att jag är gravid . Vill ha det där riktigt starka strecket ju men gissar att jag är lite för tidig med de eftersom jag inte ens har BMI än .


    Våga tro! Njut av dina plus!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!