Inlägg från: Anonym (22 år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (22 år)

    Kvinna och oskuld. Tabubelagt ämne. Finns ni och hur gamla är ni?

    Jag var 22 år när jag förlorade oskulden. Det skedde på bröllopsnatten och det var att vänta. Min man var 25 år och hade också valt att vänta. Vi önskade egentligen att gifta oss mycket tidigare, men eftersom att vi önskade barn direkt så väntade vi tills efter maken gått färdigt sin utbildning.

  • Anonym (22 år)
    Anonym (Vänta) skrev 2018-05-22 07:24:06 följande:

    Ni ville ha barn genast när ni gifte er alltså? Annars hade ni väl kunnat gifta er och sen låta barnet komma när studierna var klara? Var ni tillsammans länge innan ni gifte er?


    Vi ville ha barn direkt, men inte ta några risker så vi väntadelite till. Vi var tillsammans i sju år innan vi gifte oss.
  • Anonym (22 år)
    Anonym (Vänta) skrev 2018-05-22 09:04:07 följande:
    Det var en imponerande lång väntan. Hur kunde ni hålla er? Båda oskulder alltså? Hade ni någon annan form av sex än samlag eller avstod ni från allt? 
    Båda var oskulder ja. Eftersom att detta är våra värderingar och båda verkligen ville vänta så var det inte så himla svårt ändå. Vi hade inget sex alls innan vi var gifta. 
  • Anonym (22 år)
    Anonym (Jossan) skrev 2018-05-22 13:01:42 följande:
    Inte ta några risker? Kunde ni inte skydda er fram till att din man var klar med sina studier?
    Man kan bli gravid trots skydd. 
  • Anonym (22 år)
    Slegnirp skrev 2018-05-23 14:13:34 följande:
    Tror det är betydligt fler kvinnor som dömmer en oskuld än män när det gäller motsatta könen.
    Jag upplever det inte som att man blir direkt dömd som kvinnlig oskuld/kvinna som bara legat med en.Jag skulle inte kalla det för ett tabu. Däremot händer det titt och tätt att andra kvinnor(gärna de som är lite äldre) tycker synd om en, de utgår från att man har missat så mycket för att man inte varit "frigjord". Ibland händer det också att ens intelligens ifrågasätts eller att de utfår från att man haft en traumatisk religiös barndom.
  • Anonym (22 år)
    Anonym (H) skrev 2018-05-23 16:03:43 följande:
    Stackars dessa kvinnor. De är nog de som måste ha missat mycket om de inte förstår att sex mot ens vilja är nog inget höjdare...
    De tänker nog inte så. De kan bara inte förstå att man kan vilja, som de ser det, "begränsa" sig.
  • Anonym (22 år)
    Anonym (Vänta) skrev 2018-05-24 07:57:11 följande:
    Några nyfikna frågor. Funkade sexet bra från början eller var det svårt att "komma igång" på något vis när ni båda var oerfarna? Hur gjorde ni under er långa väntan? Övernattade ni hos varandra? I samma säng på resor etc? Var det aldrig nära att ni skulle ha gått för långt?
    Det fungerade bra på så sätt att vi var trygga med varandra och det var fint från början även om vi lärde upp varandra. Vi hade känt varandra så länge att vi kunde tala öppet om allt så det blev aldrig jobbigt. 
    Under väntan så var det aldrig nära att det hände, vi var så bestämda över hur vi skulle ha det. Vi sov över hos varandra, men inte i samma säng, det ville vi vänta med tills bröllopsnatten.
Svar på tråden Kvinna och oskuld. Tabubelagt ämne. Finns ni och hur gamla är ni?