• IBS

    BIM vid Midsommar, följas åt?

    Hej på er :)
    Jag vill gärna också vara med. Har BIM den 21/6 och mensen är precis över så nu börjar det roliga ;)
    Jag är 35 år sambon 33. Vi har en gemensam dotter sedan innan hon blir 3 i juli. Jag har 3 pojkar med min fd man också. De är 10, 10 och 8 år.
    Första försöket för oss denna gången då vi velat om vi ska ha fler men nu bestämde vi oss och hoppas det går lika lätt som med de andra. :) Men oj vad tiden går sakta :(

  • IBS

    Det slog mig precis att vi som har BIM runt midsommar. Om vi blir gravida på denna ägglossning så är vibrerar gravida i v 1-2 nu. Lite kul att tänka på. Räknas ju från sista mensens första dag :D

  • IBS
    Jahajaa skrev 2018-06-01 17:29:19 följande:

    Hur gör ni andra om ni inte hinner plussa innan midsommar? det brukar ju flöda en del alkohol då.. :/ man vill ju inte dricka om det skulle vara en liten i magen, men samtidigt, kan det skada att ta något glas innan man ens har plussat tror ni? Känns ju lite misstänkt att skippa alkoholen helt på midsommar..


    För mig är det enkelt. Dricker inget efter ÄL. Men sen dricker jag inte ofta så ingen reagerar om jag tackar nej. Skulle någon undrar så skyller jag på att min mage är lite ur balans och ej vill vågar risker att dricka.
  • IBS
    XAHHA92 skrev 2018-06-02 10:35:58 följande:
    Skönt att du inte brukar dricka i vanliga fall heller, men glöm inte att du inte kan sätta hela livet på paus. Jag tänkte precis som du i början, men insåg efter ett år att jag inte kunde ha livet på paus. Och idag är jag glad att jag tog det beslutet :) Nu har vi försökt i över två år, tänk om jag skulle tänkt på allt jag stoppat i mig under den här tiden :p
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
    Jag förstår såklart att det är skillnad om man brukar tacka ja. Eller om man försökt väldigt länge. Jag har haft turen att bli gravid snabbt alla gånger så då är det klart lättare också. Livet ska man absolut inte pausa, men folkhälsovetare i mig ;) tycker nog det är bra att ta sig en extra funderare på vad man stoppar i sig just om man vill och försöker bli gravid. Men annars tycker jag lev som vanligt tills du får ett plus. Ta ett glad vin, drick en öl med gott samvete om det är det du brukar och vill :D
  • IBS

    Positivt på ÄL-test idag så nu blir det massa mysande kommande dagar. :) ÄL borde väl vara under morgondagen om jag förstått det rätt? Inom 24-36h stod det på beskrivningen. Sen är det bara att vänta och vänta! :P

  • IBS
    xrayoflight skrev 2018-06-06 21:07:17 följande:

    Hej hopp!

    Hade ÄL igår om allt stämmer vilket betyder BIM den 18e juni (midsommarveckan iaf ;) )

    Första försöket efter ett tidigt missfall. Håller tummarna att vi kan få ett par plus i juni i denna gruppen :D


    Spännande! Beklagar ditt missfall. Hoppas det tar sig snabbt igen :)
  • IBS
    XAHHA92 skrev 2018-06-06 21:27:30 följande:

    Eller näääää jag kollade fel haha! Det är positivt! Kollade åt fel håll ;)


    Så bra du kom på det själv ;)
  • IBS
    XAHHA92 skrev 2018-06-06 21:39:34 följande:

    Haha! Har aldrig varit med om att kontrollstrecket varit så mycket svagare än teststrecket :p Men det var iallafall ett tydligt positivt test (så länge man inte kollar åt fel håll hehe) :)


    Haha :P Testade igår vid samma tid och då var det teststrecket mycket svagare. Så det verkar vara Dags snart :)
  • IBS

    Så spännande att följa er alla och hoppas på många plus i tråden :)

    Jag fick tydligt positivt ÄLtest i onsdags men har ej fått de här typiska ÄLflytningarna som är trådiga. Brukar ha de andra månader. Någon som vet om man "måste" ha det för att ha haft ÄL? Nu vidtar testerna neg. igen så antar att ÄL varit och hade tydliga känningar av det igår.

    Bara att vänta och hålla tummen nu i två veckor :D

  • IBS
    penelope81 skrev 2018-06-08 18:32:35 följande:

    Jag hänger också på här, BIM borde vara 21/6 enligt FLO och kroppen. Tydliga ÄL-känningar runt 5-6/6 så jag tror det stämmer. Har myst med sambon varannan dag och tror vi prickade in det ganska bra :)


    Hej :)
    Vad roligt då har vi BIM på samma dag. Är också säker på att vi prickar i ÄL som var 6-7/6.
    Är det ert första barn?
  • IBS
    penelope81 skrev 2018-06-09 11:13:44 följande:
    Det blir 2:a försöket på första barnet. Både jag och sambon är lite äldre (37-38), så jag hoppas verkligen att det inte ska ta alltför lång tid. 

    Har du barn sedan innan? 
    Spännande :) jag är 35 år. Det blir mitt 5e barn och sambos 2a. :)
  • IBS
    Maka94 skrev 2018-06-15 07:24:10 följande:

    Ni andra som har Bim den 21/6, hur mår ni? :)


    Jag har BIM den 21/6. Har idag börjat må lite illa och få molande värk. Brösten sticker till lite ibland då och då. Själv då?
  • IBS

    Grattis till er som plussat :)

    Åh idag har jag fått spottings. Brukar alltid ha det 2-4 dagar innan mens. BIM på torsdag så nog kört för denna gången. Så tråkigt!!

  • IBS

    Började ju få spottings igår och de håller i sig. Men i morse fick jag svagt streck på gravtest. Hmm.. får se om det ökar.

Svar på tråden BIM vid Midsommar, följas åt?