• mrsalpha

    Vi som genomgår vår första IVF våren 2018

    Hej!
    Är nygammal här på familjeliv. Kommit tillbaka till sidan efter ett långt uppehåll! Men nu är det så att jag skall börja på resan till ett barn.
    Jag och min make har försökt att bli gravida men inte lyckats.
    Nu för ett par dagar sedan började jag med den korta hormonbehandlingen så det skulle vara jättetrevligt att "lära känna" men även följas åt.
    Ja just det, lite om mig. Gift, 34 år och försöker bli gravid med första barnet.

  • mrsalpha
    LillaAw skrev 2018-05-26 16:23:05 följande:
    Fick precis besked att inget av våra klara sig till frysen. Och känner direkt hur ska då den som är i mig klara sig om ingen annan gjorde det ;(

    berg och dalbana med känslor i alla dessa steg man ska ta sig igenom. Så glad över 16 ägg, sen besviken över 4 befruktade. Glad att få ett fint tillbaka och nu deppig över inga till frysen.

    Skulle vilja veta om det är större chans till grsviditet om de får utvecklas i magen än utanför. Vill ha massa svar men det finns nog inga.
    Hur ställer sig mottagningen får ni göra flera försök med att ta ut ägg och befrukta? Hoppas att den som redan är i dig, fortsätter växa sig stor. styrkekramar
  • mrsalpha

    På onsdag skall jag på första UL för att kolla hur hormonsprutorna gjort. Nu vill man bara att tiden skall rusa iväg när det kommer till äggplock, osv.

  • mrsalpha

    idag var mitt första ÄP, det var skräckblandad förtjusning. Svimmade av i gynstolen då min kropp tyckte detta var fruktansvärt obehagligt. Det gick bra först men när nästa, högra skulle tömmas så fick jag så ont att jag svimmade i gynstolen.
    Jag menar att inte skrämma upp er andra, ni kanske slipper detta.
    Min puls och blodrtryck blev jätte lågt och det resulterade i att det fortsatte när jag började må bättre och fick iaf ut ägg, 1 ägg! jag var är sjukt besviken då jag insåg att det kan inte stämma, enligt läkaren säger dem att min kropp har gått in i en egen ägglossning.
    Jösses, jag visste inte vad jag skulle säga. Flera frågor ställdes men jag kunde inte svara på någon.
    Om allt går vägen, skall det befruktade ägget sättas in på söndag.
    Om inte annat blir det ett lite sommaruppehåll tills hösten kommer och vi börjar på ruta 1 igen. MEn snälla håll era tummar för mig!

Svar på tråden Vi som genomgår vår första IVF våren 2018