Inlägg från: Anonym (C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (C)

    Min man älskar och prioriterar sin mamma först

    Detta låter beyond familjerådgivning. Varför kämpa med att hålla ihop med en man som slagit och som är taskig varje dag? Ni har det nog enklare utan varandra.

  • Anonym (C)

    Ser nu att tråden ligger under "familjehem". Har du glömt någon info?

  • Anonym (C)

    Jo. Men du mår dåligt av hur ni har också. Och barnen kommer höra och förstå förr eller senare.

  • Anonym (C)

    Konstig diskussion i tråden. Det stora problemet är att ts och hennes kille inte har det bra och han har slagit henne. Om han då skriker att han prioterar sin mamma är det nog inte så noga genomtänkt, bara en elakhet för att trycka ner. Det går inte att jämföra en mamma och en fru, de kan vara älskade och prioriterade lika mkt fast på olika sätt. En åldrad sjuk mamma behöver gå före ibland men de flesta val och beslut brukar ju göras ihop med sin partner. Jag har en jättesnäll svärmor men om vi skulle hålla på och bråka så skulle inte min

    man behöva hålla på mej varje gång. Våra bråk fick vi väl reda ut själva och han behövde inte lägga sej i om det inte rör honom och om det rör mannen så får han väl "hålla på" det han tycker är bäst. Det är ingen tävling, man gillar ju sin partner och sina föräldrar och vill verkligen inte välja om inte en är väldigt hemsk. En man som alltid håller på frun skulle vara lika töntigt som att alltid hålla på mamma.

Svar på tråden Min man älskar och prioriterar sin mamma först