Inlägg från: Anonym (trodde jag var straight?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trodde jag var straight?)

    Dejta en transsexuell?

    Jag har träffat en tjej som ser sig som tjej och har ett tjejnamn, klär sig som en tjej beter sig som en tjej och ser ut som en tjej. Men hon är egentligen en han.

    Jag är ingen öppensinnig hbtq person som går med prideflagga och jag har aldrig varit med en kille förut. Det är jag inte nu heller ser jag det som utan hon är en hon. Med penis. Det är just penisen jag är rädd för. Vi har kyssts, hånglat och hon har gett mig oralsex flera gånger och vi har även haft samlag.  Men vi har inte gått längre än så jag har liksom inte gjort något för henne om ni fattar vad jag menar.  

    Jag kanske skulle kunna tänka mig att runka av henne men suga eller bli påsatt i baken vill jag inte göra. Jag kan inte tänka mig att jag skulle klara det. Så det känns som sexet blir väldigt ensidigt. Jag njuter av det men det känns som jag inte kan ge något tillbaks. Jag tänder på hela henne utom just den delen den klarar jag inte av. Hon säger att det inte spelar någon roll och att hon njuter när jag njuter. Men det är jobbigt för jag känner att jag inte kan göra något för henne. Eller vill. Jag vill ju att hon har det bra men jag vet ändå inte om jag vill.  

    Vad skall jag göra?

  • Svar på tråden Dejta en transsexuell?
  • Anonym (trodde jag var straight?)
    Anonym (?) skrev 2018-05-27 19:31:13 följande:

    analsex?


    Jag gör gärna det på henne men jag tror inte jag hade klarat vice versa. Mår illa av tanken. Kanske om vi är ihop väldigt länge att jag kan lära mig bita ihop och få det överstökat. Jag tror jag älskar henne men jag har jäkligt svårt för detta. Jag känner mig kass för att jag bara accepterar henne som jag vill att hon skall vara, min bild av henne det är den hon också vill vara men faktiskt inte den hon är egentligen om du fattar.
  • Anonym (trodde jag var straight?)
    Mantrasina skrev 2018-05-27 19:40:05 följande:

    Först och främst. Det heter transperson, inte transsexuell. Transsexuell numera är helt enkelt bara en administrativ diagnos som krävs i processen för könskorrigerande behandling. Och det är inte en "hon som egentligen är han", det är en hon som fötts i en kropp som omvärlden bedömer vara en han. Det är nummer ett om du vill fortsätta med den här tjejen. Hon. Transperson. Okej?


    Sen. Du får helt enkelt bestämma dig om personen är viktig för dig och du vill fortsätta relationen med henne. Eller om det här att hon har en penis är en dealbreaker. Det låter ändå som att du är öppensinnad nog för att överväga det? Det låter som att du inte vet om du vill ha sex med henne, men att du ändå har haft det? Jag hänger inte riktigt med i resonemanget...


    Tack för lektionen. Hon är viktig för mig men jag vet inte om jag pallar med att hon är en transperson och penisen stör mig det gör den. Så ja jag är en riktig transfob och jag mår skitdåligt över hela grejen. Jag älskar henne men jag vet helt enkelt inte om jag pallar.
  • Anonym (trodde jag var straight?)
    Anonym (FTM) skrev 2018-05-28 23:06:42 följande:

    Ts, bara för att din flickvän är transperson betyder inte det att hon vill knulla dig med hennes kön. Du är fortfarande straight även om din FLICKvän har en penis, det är inget mer med det. Jag är transperson själv (FTM), och min kille är fortfarande bög även om jag har en fitta. 

    Om det är en sån big deal för dig så gör slut, det är bäst för alla, speciellt din flickvän.


    Jag har gjort slut. Hon blev ledsen, jag med men hon tog det bra och var väldigt förstående. Jag hoppas vi kan vara vänner ändå när mina känslor för henne svalnat men just nu gör det för ont:(
  • Anonym (trodde jag var straight?)
    Anonym (FTM) skrev 2018-05-31 23:15:00 följande:
    Samtidigt tycker jag (som själv är trans) att det är göra slut av anledningen av en av parterna är trans inte är en godtagbar anledning. Det är samma som att du hade gjort slut med en cis kvinna bara för att hon inte hade DD i kupstolek eller blont hår. Du skriver att det gör så ont att göra slut, men endå så väger trans aspekten mer än smärtan att mista en person du älskar? mmm
    Jag gjorde inte slut med henne för att hon är trans. Felet ligger inte hos henne. Jag gjorde slut med henne för att jag inte kan hantera att hon är trans. Jag trodde att jag kunde göra det, men jag kunde inte. Felet ligger hos mig, inte hos henne, hon är en underbar tjej.
Svar på tråden Dejta en transsexuell?