• Scoops

    Mina föräldrar accepterar inte honom...

    Du måste välja. Antingen accepterar du ett begränsat liv, eller så tar du tag och väljer frihet. Oavsett så kommer du att förlora något. Men om du väljer att ha din frihet så kan du kanske ändå ha kontakt med din familj, men då på dina egna villkor! 

  • Scoops
    Lowkeygirl skrev 2018-06-03 23:20:05 följande:

    Innerst inne vill jag välja min frihet, men när jag väl gör det kommer hela släkten och kusiner skratta åt mamma och min familk, över att de har en dotter som har skämt ut dom och som vi albaner säger " Dom ger dig ett svart ansikte" dvs dom kommer sprida negativa rykten om mig och skämma ut min mamma. och det vill jag inte att det händer. Sen att mamma har sagt en massa annat som också får mig att inte vilja ta den friheten jag vill ha. Vet nt om man egentligen ska vara så öppen här men de hon har sagt va " Om du gifter dig med honom kommer jag döda mig själv. Hellre vara död än att se er båda tillsammans" ...


    Jag förstår att du älskar din mamma över allt på jorden. Men det hon säger till dig är psykisk tortyr. Mammor ska aldrig säga så till sina barn! Det betyder ju bara att alla rykten är viktigare än din lycka, vilken mor sätter sånt framför sina barns lycka egentligen? Du tror att det är så det ska vara för du är uppfödd i det, men det är inte så man gör mot någon man älskar! 
Svar på tråden Mina föräldrar accepterar inte honom...